Ποιοι είμαστε

BurningBaseballnarrowΤο Baseball-bet.gr είναι η συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε στις 21 Ιουλίου 2011 με τον μακρύ τίτλο «Πάμε Στοίχημα με Baseball» και την ακόμη μακρύτερη διεύθυνση
pamestoiximamebaseball.blogspot.com.
Η εμφάνιση του blog στην blogόσφαιρα συμπίπτει με την απόφαση του ΟΠΑΠ να συμπεριλάβει το Baseball στο κουπόνι του Στοιχήματος, αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα της χώρας μας, όπου κανείς -μέχρι τότε τουλάχιστον- δεν είχε το παραμικρό ενδιαφέρον να διαβάσει το οτιδήποτε για το Baseball.

Κατά την πρώτη σεζόν, η επισκεψημότητα -ναι μεν έδινε κάποιο κουράγιο- αλλά στην πραγματικότητα ήταν ιδιαίτερα χαμηλη και σίγουρα δυσανάλογη της προσπάθειας που κατέβαλε ο διαχειριστής. Το 2012 όμως υπήρξε μεγάλη άνοδος. Βέβαια με τα standard οποιουδήποτε άλλου αθλητικού blog, τα κλικ εξακολουθούσαν να είναι χαμηλά ασχέτως αν εξαπλασιάστηκαν από το 2011, αλλά τί να κάνουμε, η ελληνική πίτα του Baseball είναι πολύ μικρή εκ φύσεως.

Εκείνη τη δεύτερη χρονιά πάντως έγινε ένα πρώτο βασικό βήμα προς την κατεύθυνση της μετατροπής του blog σε ένα αξιοσημείωτο site: Δημιουργήθηκε η ονομασία Baseball-bet, παραπέμποντας έτσι στο «Baseball bat» που δεν είναι άλλο από το ρόπαλο του παιχνιδιού. Στο πλαίσιο της μικρής του ιστορίας, το 2013 αποφασίστηκε να γίνει ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια της ανάπτυξης του Baseball-bet.gr, με την μετατροπή του blog σε ένα κανονικό site. Ο διαχειριστής είχε βρει ήδη δύο συνεργάτες κι έτσι η γραμμικότητα του blog εγκαταλείφτηκε δίνοντας τη θέση της σε ένα site αξιόλογου σχεδιασμού και λειτουργικότητας με διευρυμένο μενού που θα κατάφερνε να πετύχει τον διττό στόχο που είχε θέσει από την αρχή ο εμπνευστής του site:

  • Την παροχή αξιόπιστων προβλέψεων για τον παίκτη του Στοιχήματος
  • Την κατανόηση του αθλήματος, την καταγραφή της ιστορικής του προέλευσης και τέλος την διάδοσή του στο ευρύ κοινό.

Αυτή τη στιγμή το site τροφοδοτείται από δύο διαχειριστές, τον The Torch και τον Greek Pitcher, οι οποίοι έχουν μεταξύ τους μία μεγάλη αντίθεση η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να καλύπτουν όλο το φάσμα της έννοιας Baseball.

Ο The Torch λάτρεψε πρώτα το Baseball και μετά τον συνεπήρε το Στοίχημα.

Ο Greek Pitcher έπαιζε πρώτα Στοίχημα και μέσα από αυτό ανακάλυψε και ερωτεύτηκε το Baseball.

Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που ως αποστολή του έχει να σας βάλει στον εκπληκτικό κόσμο του Baseball, κάνοντας απόλαυση τον στοιχηματισμό στο υπέροχο αυτό άθλημα.

4.9/5 κατάταξη (18 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook