Μία σύντομη ματιά στις 10 ομάδες του Postseason

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ SPORTS ILLUSTRATED

Μία σύντομη ματιά στις 10 ομάδες του Postseason

Η κανονική περίοδος τελείωσε και τώρα ξεκινά ο πιο δυναμικός και συγκινητικός μήνας στο Baseball: Ο Οκτώβριος. Μετά από 162 παιχνίδια 10 ομάδες έδειξαν ότι αντέχουν ακόμη. Αλλά κι αυτές οι δέκα ομάδες (οι 6 νικητές των ισάριθμων Division και οι 4 ομάδες που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το Wild Card) έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Και το Sport Illustrated τα συγκέντρωσε όλα σε σχεδόν μία πρόταση για κάθε ομάδα. 

 

 

 

 

Orioles
Μία από τις καλύτερες ομάδες που πετυχαίνει τους σκοπούς της στα τελευταία innings. Φέρνει πραγματικά μεγάλη δύναμη στα playoffs.

Tigers
Μέχρι τώρα έχουν σκοντάψει στα playoffs, όμως λίγες ομάδες μπορούν να κατεβάσουν στο γήπεδο ένα lineup ή ένα rotation τόσο επικίνδυνο όσο οι Tigers.

Royals
Χρειάστηκαν 29 χρόνια για να εμφανιστούν στο postseason, έχουν όμως την ικανότητα να παραμείνουν αρκετά για να αφήσουν το σημάδι τους;

Angels
Οι Άγγελοι πέτυχαν το καλύτερο ρεκόρ στην American League, παραμένει ερώτημα όμως αν θα καταφέρουν να περάσουν αυτό το momentum και στο postseason.

Dodgers
Θα αποδειχθεί άραγε αρκετό για τους πρωταθλητές της National League West το να έχεις τον καλύτερο Pitcher του πρωταθλήματος και ένα γερό lineup;

Athletics
Θα καταφέρουν άραγε οι A's να βγάλουν από πάνω τους το τραγικό δεύτερο μισό της χρονιάς κι έτσι να προχωρήσουν πέρα και από τη μάχη του Wild Card;

Pirates
Η περυσινή έκπληξη των Playoffs επιστρέφει και φέτος με καλύτερη επίθεση και ένα εντυπωσιακό 1-2 στο rotation των Pitcher.

Giants
Η δεύτερη ομάδα της Wild Card στη National League, έχει μπροστά της σίγουρα τον δυσκολότερο δρόμο απ' όλες τις 10 ομάδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Cardinals
Σίγουρα οι περυσινοί πρωταθλητές της National League έχουν την εμπειρία. Έχουν όμως και την ανάλογη επίθεση;

Nationals
Έχοντας ως ηγέτη των Strasburgh η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ νικών στην National League δείχνει στα καλύτερά της και φαίνεται ικανή για να πάει αρκετά "βαθιά" μέσα στα playoffs.

 

5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook