Articles in Category: Ελλάδα

Στο Baseball-bet.gr θεωρούμε ότι η αποστολή μας είναι διττή και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να βελτιώσουμε την αντίληψη που έχει το ευρύ κοινό για το Baseball, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την διάδοση του Αθλήματος στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η προβολή ελληνικών ειδήσεων είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς είμαστε το μόνο site στην Ελλάδα, το οποίο μαζί με το Στοίχημα προσφέρει και ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό Baseball.

Έτσι, οι Ελληνικές ειδήσεις είναι το δεύτερο σημαντικότερο σημείο σε ολόκληρο το site. Εδώ θα βρείτε νέα γύρω από τις διοργανώσεις της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ (της ΕΦΟΜ), δηλαδή το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ανδρών, πληροφορίες για την Λίγκα των Μικρών που εκπροσωπεί όλες της παιδικές ομάδες, νέα για την Εθνική Ελλάδος, αλλά και ειδήσεις για το Softball.

Αντίο φίλε Τζώρτζη

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BASEBALL ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΤΑΓΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

Αντίο φίλε Τζώρτζη

Εχθές 21 Αυγούστου 2017 το Ελληνικό Baseball έχασε ένα ζηλωτή του. Έναν άνθρωπο που αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στην ανάπτυξη του αθλήματος και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη.

ΟΤζώρτζης Μάρκου ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, με απίστευτο χιούμορ, πάντα με χαμόγελο, πολύ φωνακλάς, παθιασμένος που χάθηκε στα 36 του από μία επιθετική λευχαιμία.

Ένα κουβάρι και η άκρη πουθενά

Δημιουργήθηκε Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΜΠΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΔΥΧΤΙΑ

Ένα κουβάρι και η άκρη πουθενά

Μόνο με γόρδιο δεσμό θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα Διοικητικά του Baseball και του Softball. Η τελευταία εξέλιξη έρχεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) η οποία την Δευτέρα 18 Απριλίου συγκάλεσε μία άτυπη συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων Baseball και Softball για να καταγράψει ποια είναι η κατάσταση και οι προθέσεις των σωματείων.

του Κωνσταντίνου Δαυλού

Η Ευρυάλη η μεγάλη χαμένη στο τουρνουά των παικτών

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015

ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ LEADERS

Η Ευρυάλη η μεγάλη χαμένη στο τουρνουά των παικτών

Η Ευρυάλη ήταν η μεγάλη χαμένη του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, καθώς έδωσε δύο αγώνες και τους έχασε και τους δύο. Το Σάββατο, σε μία συνάντηση που ήταν η καλύτερη στα μέχρι τώρα παιχνίδια, η ομάδα της Γλυφάδας ενώ αρχικά έχανε από τους Leaders Βουλιαγμένης, στη συνέχεια βρέθηκε μπροστά με έναν πόντο στο ενδιάμεσο του τελευταίου inning, για να χάσει όμως τελικά με 5-6. Αιτία ήταν η αδυναμία της να συγκρατήσει τα πολύ καλά ρόπαλα των Leaders οι οποίοι παραμένου αήττητοι μετά από τρία παιχνίδια.

Με καλό καιρό συνεχίζεται το τουρνουά των παικτών

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Με καλό καιρό συνεχίζεται το τουρνουά των παικτών

Με σύμμαχο τον καλό καιρό θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο το τουρνουά που διοργάνωσαν μόνοι τους οι παίκτες Baseball με στόχο να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργήσει η άρση της αθλητικής αναγνώρισης της Ομοσπονδίας Baseball, αλλά και το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα η Γυμναστική Ομοσπονδία δεν ανέλαβε τα αθλήματα του Baseball και του Softball.

Ξεκίνησε το τουρνουά Baseball των παικτών

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ LEADERS ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με ανάρτηση στο site μας, στις 26 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το ανεπίσημο τουρνουά Baseball που διοργάνωσαν με δική τους πρωτοβουλία οι παίκτες Baseball, με στόχο να καλύψουν έστω και με αυτενέργεια την έλλειψη οποιασδήποτε επίσημης διοργάνωσης, καθώς τα διοικητικά πεπραγμένα του Baseball παραμένουν σκοτεινά και κανείς δεν ξέρει που ανήκει το άθλημα και ποιος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του στην Ελλάδα.

Οι παίκτες δίνουν λύση στην ελληνική αγωνιστική ξηρασία

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASEBALL ΑΠΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι παίκτες δίνουν λύση στην ελληνική αγωνιστική ξηρασία

Λύση στην αδυναμία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Baseball να διοργανώσει πρωτάθλημα για φέτος δίνουν οι ίδιοι οι παίκτες της Ευρυάλης, οι οποίοι σε μία κίνηση αυτοδιοργάνωσης, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δίκό τους τουρνουά και να δώσουν (έστω και ανεπίσημα) τέλος στην αγωνιστική ξηρασία. Έτσι, από τις 26 Σεπτεμβρίου και για το υπόλοιπο Φθινόπωρο, στα γήπεδα του Ελληνικού θα χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού Baseball.

Δείτε κάνοντας κλικ εδώ το promotional video του τουρνουά.

Ο φίλος μου Δημήτρης Χ.

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ

Οι περισσότεροι πρέπει να έχετε καταλάβει ότι σε αυτό το site δεν με ενδιαφέρει η επισκεψιμότητα. Αν με ενδιέφερε πιθανότατα δεν θα έγραφα για Baseball, αλλά για οτιδήποτε άλλο. Ακόμη και οι σκέψεις μου ως πατέρα πιθανότατα θα είχε περισσότερα κλικ. Σήμερα όμως είπα να δω -έτσι για να έχω μία ιδέα- ποια είναι η επισκεψιμότητα του site. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι είναι χαμηλή και μάλιστα μετά τα capital controls έπεσε σχεδόν κατά 50%. Εκτός από δύο ημέρες, τις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, στις οποίες ξαφνικά οι επισκέπτες εκτινάχθηκαν κατά 766%!!! "Τί στο διάολο γράψαμε εκείνη την ημέρα και είχαμε τέτοια προσέλευση;" αναρωτήθηκα. Όμως πολύ γρήγορα μου έδωσα την απάντηση. Δεν γράψαμε τίποτα, απλά εκείνο το Σαββατοκύριακο έγινε γνωστή η σύλληψη του Δημήτρη Χ.

Προχωρά η συγχώνευση Baseball-Softball

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΑΝΕΡΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

Προχωρά η συγχώνευση Baseball-Softball

Την πρόθεσή τους να προχωρήσουν στην μόνη λύση που χρόνια τώρα ζητούν όλοι εκείνοι που αγαπούν και ασχολούνται με το ελληνικό Baseball και Softball, εξεφρασαν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου οι επικεφαλης των δύο ομοσπονδιών που διαφεντεύουν τα ροπαλοφόρα αθλήματα στην Ελλάδα: της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ (ΕΦΟΜ) και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Σόφτμπολ (ΕΦΟΣ). Οι δηλώσεις των Κωστή Λιαρομμάτη (προέδρου της ΕΦΟΣ) και του Παναγιώτη Μητσιόπουλου (προέδρου της ΕΦΟΜ) έγιναν σε διευρυμένη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρώτος, στους χώρους του γηπέδου Softball που βρίσκονται στο Ελληνικό.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook