Articles in Category: Little League

Logo Little League GreeceH Λίγκα των Μικρών είναι η μεγαλύτερη αθλητική παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση που απασχολεί παιδιά από πέντε έως δεκαοχτώ χρονών, σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες του μπέιζμπολ και του σόφτμπολ.
Η Little League ιδρύθηκε το 1939 από τον Carl Stotz και ξεκίνησε με τρεις ομάδες, ενώ το 2007 υπήρχαν πάνω από δύο εκατομμύρια παίχτες μπέιζμπολ σε όλο τον κόσμο, τετρακόσιες χιλιάδες παίκτες στο σόφτμπολ και πάνω από ένα εκατομμύριο εθελοντές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στην Ελλάδα, η Λίγκα των Μικρών ιδρύθηκε των 2008 με πρωτοβουλία Ελλήνων παιχτών και προπονητών μπέιζμπολ και σόφτμπολ. Στόχος ήταν να καλυφθεί το αθλητικό κενό που άφηνε η ΕΦΟΜ για παιδιά αυτών των ηλικιών και ήδη μετά τα πρώτα πιλοτικά τουρνουά, καινούριες ομάδες έχουν άρχισαν να κάνουν προπονήσεις και πολλοί γονείς υποστηρίζουν την προσπάθεια.

Ξεκινάει το πρωτάθλημα παίδων και εφήβων

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

LITTLE LEAGUE GREECE

Ξεκινάει το πρωτάθλημα παίδων και εφήβων

80 παιδιά και έφηβοι χωρισμένα σε 4 ομάδες ρίχνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Baseball 2017 που διοργανώνεται από την ελληνική LittleLeague, την παγκόσμια αρχή που έχει υπό την αιγίδα της τις ομάδες Baseballπαίδων-εφήβων όλου του πλανήτη.

Γίγαντες vs. Lions στο Pierce

Δημιουργήθηκε Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

ΕΦΗΒΙΚΟ BASEBALL ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ

Γίγαντες vs. Lions στο Pierce

Ένα μοναδικό φιλικό παιχνίδι δίνουν την Κυριακή 17 Απριλίου οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου και οι Lions Αλίμου, σε μία προσπάθεια να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε επαφή με το Baseball.

Το παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Pierce College αναμένεται να είναι πολύ δυνατό καθώς οι δύο ομάδες θεωρούνται κορυφή στην Ελλάδα στο εφηβικό Baseball και άρα θα προσφέρουν φάσεις και θέαμα σε όλους όσοι βρεθούν στις κερκίδες της Αγίας Παρασκευής.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ BASEBALL!!!

Ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 10:00 το πρωί.

Η είσοδος και το πάρκινγκ είναι ελεύθερα. 

Πειρατές και Lions οι Πρωταθλητές στο Baseball Παίδων & Εφήβων

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ LITTLE LEAGUE

Πειρατές και Lions οι Πρωταθλητές στο Baseball Παίδων & Εφήβων

Το πρωτάθλημα Baseball των Παίδων και Εφήβων τελείωσε. Πρωταθλητές στην πρώτη κατηγορία (που ονομάζεται Little League) αναδείχθηκαν οι Lions Αλίμου, ενώ στην δεύτερη κατηγορία (την Junior League) ήταν οι Πειρατές Βουλιαγμένης. Θέλωντας να γιορτάσουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες βρέθηκαν στις 4 Μαΐου το απόγευμα στο γήπεδο του Baseball στο Ελληνικό, έπαιξαν σε έναν αγώνα όπου δημιουργήθηκαν δύο μεικτές ομάδες αποτελούμενες από όλους τους παίκτες που παίζουν στην Αθήνα και τελικά έλαβαν τα μετάλλια, τα έπαθλα και τις ειδικές διακρίσεις στους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε εδώ το περιοδικό Little Leaguers. Θα βρείτε όλες τις εκδόσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Απονομή μεταλλίων στη Little League για την περίοδο 2013-14

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014

ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ BASEBALL ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Μία πραγματική γιορτή του Baseball, της φιλίας, της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού του αντιπάλου, του αθλητικού πνεύματος και του fair play, έζησαν όλοι όσοι βρεθήκαν την Κυριακή το απόγευμα 4 Μαϊου στα γήπεδα του Ελληνικού, όπου έγινε η απονομή των μεταλλίων και των επάθλων σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Little League για την περίοδο 2013-14.

Little League: Πράξη δεύτερη

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ LIONS ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ PLAY OFFS

Στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος της Little League που οδηγεί στον τελικό, έχουν πέσει οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου και οι Lions Αλίμου. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν ήδη τα ξίφη τους και στις δύο κατηγορίες του πρωταθλήματος ("Μικροί" και "Αγόρια") με τους Lions να επικρατούν και στα δύο παιχνίδια.

Οι Πειρατές εξασφάλισαν μία θέση στον τελικό

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ LIONS ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι Πειρατές εξασφάλισαν μία θέση στον τελικό

Την πολύ καλή τους φόρμα επιβεβαίωσαν και απέναντι στον κακό καιρό οι Πειρατές Γλυφάδας, οι οποίοι το Σάββατο και την Κυριακή αντιμετώπισαν τους Lions Αλίμου. Παρά τον κακό καιρό που ανάγκασε τους διοργανωτές να σπάσουν την αγωνιστική στο Σάββατο και την Κυριακή, τα παιχνίδια έγιναν δίνοντας νίκες στους Πειρατές τόσο στην κατηγορία Little League (Μικροί) όσο και στην κατηγορία Junior League (Αγόρια).

Έτοιμο το νέο τεύχος του Little Leager's News

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Έτοιμο το νέο τεύχος του Little Leager's News

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της Little League που διεξάγεται στα γήπεδα του Baseball στο Ελληνικό. Η τελευταία αγωνιστική έφερε αντιμέτωπες τις ομάδες Γίγαντες και Πειρατές και εξελίχθηκε σε έναν μονόλογα των Πειρατών, οι οποίοι κέρδισαν τόσο στον αγώνα της κατηγορίας των Μικρών (Little League) όσο και των Αγοριών (Junior League).

Διαβάστε όλα τα νέα της Little League στην Ελλάδα

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ BASEBALL

Διαβάστε όλα τα νέα της Little League στην Ελλάδα

Συνεχίζεται η προσπάθεια που καταβάλει η Λίγκα των Μικρών για την προώθηση του Baseball στη χώρα μας, όσο το δυνατόν περισσότερο. Η διαδικασία είναι φυσικά πολύ δύσκολη, όμως μερικοί ταγμένοι άνθρωποι δεν το βάζουν κάτω. Έτσι, δημιούργησαν (και σας το παρουσιάζουμε από το Baseball-bet.gr) μία μοναδική ηλεκτρονική έκδοση, αφιερωμένη στο πρωτάθλημα της Τοπικής Εφορίας Νότιας Αθήνας, όπου δραστηριοποιούνται τρεις ομάδες: Οι Πειρατές Γλυφάδας, οι Lions Αλίμου και οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook