Οι Πειρατές εξασφάλισαν μία θέση στον τελικό

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013.

ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ LIONS ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι Πειρατές εξασφάλισαν μία θέση στον τελικό

Την πολύ καλή τους φόρμα επιβεβαίωσαν και απέναντι στον κακό καιρό οι Πειρατές Γλυφάδας, οι οποίοι το Σάββατο και την Κυριακή αντιμετώπισαν τους Lions Αλίμου. Παρά τον κακό καιρό που ανάγκασε τους διοργανωτές να σπάσουν την αγωνιστική στο Σάββατο και την Κυριακή, τα παιχνίδια έγιναν δίνοντας νίκες στους Πειρατές τόσο στην κατηγορία Little League (Μικροί) όσο και στην κατηγορία Junior League (Αγόρια). Στο πρώτο παιχνίδι το τελικό σκορ ήταν 13-10 ενώ στο δεύτερο 18-6. Τις λεπτομέριες όμως δεν θα σας τις παραθέσουμε εδώ, καθώς θα θέλαμε να διαβάσετε τα πάντα για την αγωνιστική στο πέμπτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού "Little Leaguer's News που ήδη κυκλορορεί και μπορείτε να το βρείτε (όπως και τα προηγούμενα τεύχη) κάνοντας κλικ εδώ.

Εδώ πάντως ένα πράγματα αξίζει να αναφαίρουμε: Και στα δύο παιχνίδια οι άμυνες και των δύο ομάδων δεν υπέπεσαν σε κανένα λάθος!!! Ήταν τέλοιοι!!! Μπράβο παιδιά.

Στην επόμενη αγωνιστική θα συναντηθούν οι Πειρατές και οι Γίγαντες. Τα παιχνίδια και για τις δύο κατηγορίες θα γίνουν μέσα στον Ιανουάριο.

0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (392)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook