Ξεκινάει το πρωτάθλημα παίδων και εφήβων

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017.

LITTLE LEAGUE GREECE

Ξεκινάει το πρωτάθλημα παίδων και εφήβων

80 παιδιά και έφηβοι χωρισμένα σε 4 ομάδες ρίχνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Baseball 2017 που διοργανώνεται από την ελληνική LittleLeague, την παγκόσμια αρχή που έχει υπό την αιγίδα της τις ομάδες Baseballπαίδων-εφήβων όλου του πλανήτη.

Και για όσους αναρωτηθήκατε «ναι» υπάρχουν ομάδες Baseball παίδων - εφήβων στην Ελλάδα και υπάρχουν και 80 παιδιά που λατρεύουν αυτό το άθλημα, το έχουν κατανοήσει (σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία ενήλικων Ελλήνων) και καταφέρνουν να αγωνίζονται σε υψηλότατο επίπεδο, προσφέροντας μάλιστα συγκινήσεις και θέαμα γύρω από το διαμάντι του γηπέδου Baseball.

Όλα αυτά θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16 Μαρτίου στα Ολυμπιακά προπονητήρια Baseballπου βρίσκονται 50 μέτρα από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, δίπλα στον σταθμό μετρό του Ελληνικού. Οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε δύο ηλικιακές ομάδες με όριο τα 12 έτη και για τους επόμενους δύο μήνες κάθε Σαββατοκύριακο θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους (ή καλύτερα τα ρόπαλά τους) με στόχο να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ο Θησέας Θησείου και οι LionsΑλίμου των οποίων ο επικεφαλής Σπύρος Κονοφάος είναι και ο αντιπρόσωπος της LittleLeagueστην Ελλάδα. 

5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (2)

 • Aenos

  Aenos

  17 Μαρτίου 2017 στις 23:57 |
  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ -ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
 • tokuchi

  tokuchi

  19 Μαρτίου 2017 στις 01:51 |
  Μπράβο στα παιδιά! Η απόφασή τους να ενασχοληθούν με το μπέιζμπολ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι ζουν σε μια χώρα που - λόγω ημιμάθειας- το αντιμετωπίζει ως παρακατιανό.

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook