Ελάτε να υποστηρίξουμε την Εθνική Ελλάδος

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016.

ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Ελάτε να υποστηρίξουμε την Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ελλάδος Baseball (ΝΑΙ, εξακολουθεί να υπάρχει και να αγωνίζεται) θα δώσει και φέτος το παρόν στην υψηλότερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση Baseball. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στην πόλη Hoofddorp της Ολλανδίας. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ ο τελικός του τουρνουά θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου

Όπως ισως θα γνωρίζετε, το Baseball δεν λαμβάνει στην Ελλάδα καμία υποστήριξη από πουθενά, γεγονός που αναγκάζει τους παίκτες που έχουν το επίπεδο να παίξουν σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να πληρώνουν για την μετάβασή τους, τη διαμονή και τη διατροφή τους στα διάφορα τουρνουά που συμμετέχει η Ελλάδα. Μόνο που αθλητικές ικανότητες και φουσκωμένο πορτοφόλι είναι δύο πράγματα που δεν συμβαδίζουν απαραίτητα. Είναι σημαντικό λοιπόν να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα που θα βοηθήσουν κάποιους παίκτες να πάνε στην Ολλανδία και να στελεχώσουν την ομάδα μας, δίνοντάς της όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμική και μία καλή ευκαιρία παραμονής στο A Pool και τα επόμενα χρόνια.

Για τον λόγο αυτό καλείστε σε μία βραδιά αφιερωμένη στην συγκέντρωση πόρων που θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πάει στην Ολλανδία με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

Σας περιμένουμε όλους στα γήπεδα του Ελληνικού, την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 20:00 το βράδυ, για να πιούμε μία μπύρα (ή ό,τι άλλο θέλετε) και να ευχηθούμε τα καλύτερα στην Εθνική Baseball και το ελληνικό Baseball γενικότερα.

ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Είσοδος 10 €

Πως θα έρθετε στο γήπεδο

Με αυτοκίνητο: 
Λεωφόρος Βουλιαγμένης. Κινηθείτε στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Περάστε το φανάρι της Αλίμου (τη γνωστή "βούτα") και σε δύο φανάρια, ακριβώς πριν τον υδατόπυργο της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης, κάντε δεξιά και σε 50 μέτρα μπείτε στην ανοιχτη καγκελόπορτα που θα βρείτε στα δεξιά σας. Ακολουθείστε τον δρόμο και... φτάσατε.
Αν έρθετε από το ρεύμα προς Αθήνα, μόλις φτάσετε στον σταθμό μετρό του Ελληνικού στρίψτε αριστερά στο φανάρι. Το πάρκινγκ είναι πολύ άνετο.

Με μετρό: Κατεβείτε στον τερματικό σταθμό του Ελληνικού. Βγείτε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και περπατήστε προς Αθήνα. Στη γωνία της Τροχαίας στρίψτε αριστερά και σε 50 μέτρα δεξιά.

 

5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (1)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook