Articles in Category: Πρωτάθλημα / Κύπελλο

EFOM logoΗ Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ (ΕΦΟΜ) ιδρύθηκε το 2000 και από τότε διοργανώνει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ανδρών. Σε αυτό το σημείο του site μπορείτε να βρείτε ό,τι νέο για την αγωνιστική πορεία των ελληνικών ομάδων, με ειδήσεις, πληφοροφίες για τα αποτελέσματα των αγώνων, τη βαθμολογία, τις μεταγραφές κλπ.

Με αυτοοργάνωση αγωνίζονται και φέτος στην Ελλάδα

Δημιουργήθηκε Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Με αυτοοργάνωση αγωνίζονται και φέτος στην Ελλάδα

Για άλλη μία φορά οι ίδιοι οι παίκτες του Baseball στην Ελλάδα έρχονται να δώσουν τη λύση, προκειμένου να υπάρξει κάποια αγωνιστική κίνηση, έστω και ανεπίσημη. Διοργανώνουν λοιπόν το δικό τους Τουρνουά, προσπερνώντας την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που εξακολουθεί να μην μπορεί (ή να μην θέλει) να βρει την νομικη φόρμουλα που θα επιτρέψει την δημιουργία μίας νέας μεγάλης Ομοσπονδίας,  που θα έχει κάτω από την αιγίδα της και το Baseball και το Softball.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΝΟΥ

Δημιουργήθηκε Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΝΟΥ 1996-2010

 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΝΟΥ

Ο Αίνος είναι μία ιστορική ομάδα Baseball της περιφέρειας. Με έδρα του την Κεφαλλονιά παρουσίασε αξιοθαύμαστη ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή πορεία από το 1996 μέχρι το 2010 και στο Baseball και στο Softball, κατακτώντας ακόμη και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Baseball το 2004 και το 2007. Η συνέχεια δυστυχώς είναι λίγο ως πολύ γνωστή, ή μπορεί κάποιος να την φανταστεί. Το κράτος της Αθήνας κατάπιε και αυτή την προσπάθεια της περιφέρειας. Θα μου πείτε κατάπιε τις προσπάθειες της Αθήνας θα άφηνε της περιφέρειας; 

Στον πίνακα που ακολουθεί διαβάστε την ιστορία του ΑΙΝΟΥ.

Η Ευρυάλη η μεγάλη χαμένη στο τουρνουά των παικτών

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015

ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ LEADERS

Η Ευρυάλη η μεγάλη χαμένη στο τουρνουά των παικτών

Η Ευρυάλη ήταν η μεγάλη χαμένη του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, καθώς έδωσε δύο αγώνες και τους έχασε και τους δύο. Το Σάββατο, σε μία συνάντηση που ήταν η καλύτερη στα μέχρι τώρα παιχνίδια, η ομάδα της Γλυφάδας ενώ αρχικά έχανε από τους Leaders Βουλιαγμένης, στη συνέχεια βρέθηκε μπροστά με έναν πόντο στο ενδιάμεσο του τελευταίου inning, για να χάσει όμως τελικά με 5-6. Αιτία ήταν η αδυναμία της να συγκρατήσει τα πολύ καλά ρόπαλα των Leaders οι οποίοι παραμένου αήττητοι μετά από τρία παιχνίδια.

Με καλό καιρό συνεχίζεται το τουρνουά των παικτών

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Με καλό καιρό συνεχίζεται το τουρνουά των παικτών

Με σύμμαχο τον καλό καιρό θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο το τουρνουά που διοργάνωσαν μόνοι τους οι παίκτες Baseball με στόχο να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργήσει η άρση της αθλητικής αναγνώρισης της Ομοσπονδίας Baseball, αλλά και το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα η Γυμναστική Ομοσπονδία δεν ανέλαβε τα αθλήματα του Baseball και του Softball.

Ξεκίνησε το τουρνουά Baseball των παικτών

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ LEADERS ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με ανάρτηση στο site μας, στις 26 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το ανεπίσημο τουρνουά Baseball που διοργάνωσαν με δική τους πρωτοβουλία οι παίκτες Baseball, με στόχο να καλύψουν έστω και με αυτενέργεια την έλλειψη οποιασδήποτε επίσημης διοργάνωσης, καθώς τα διοικητικά πεπραγμένα του Baseball παραμένουν σκοτεινά και κανείς δεν ξέρει που ανήκει το άθλημα και ποιος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του στην Ελλάδα.

Οι παίκτες δίνουν λύση στην ελληνική αγωνιστική ξηρασία

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASEBALL ΑΠΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι παίκτες δίνουν λύση στην ελληνική αγωνιστική ξηρασία

Λύση στην αδυναμία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Baseball να διοργανώσει πρωτάθλημα για φέτος δίνουν οι ίδιοι οι παίκτες της Ευρυάλης, οι οποίοι σε μία κίνηση αυτοδιοργάνωσης, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δίκό τους τουρνουά και να δώσουν (έστω και ανεπίσημα) τέλος στην αγωνιστική ξηρασία. Έτσι, από τις 26 Σεπτεμβρίου και για το υπόλοιπο Φθινόπωρο, στα γήπεδα του Ελληνικού θα χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού Baseball.

Δείτε κάνοντας κλικ εδώ το promotional video του τουρνουά.

Πλιάτσικο στα γήπεδα του Ελληνικού

Δημιουργήθηκε Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Πλιάτσικο στα γήπεδα του Ελληνικού

Στόχος πλιατσικολόγων έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες τα γήπεδα Baseball στο Ελληνικό, τα οποία χτίστηκαν με χρήματα των φορολογουμένων και παραμένουν η μόνη Ολυμπιακή εγκατασταση που λειτουργεί και είναι ανοιχτή για όλους όσους θέλουν να μάθουν και να παίξουν Baseball. Αυτό όμως άλλαξε τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, καθώς άγνωστοι μπουκαδόροι, αφού έσπασαν την κλειδαριά της εγκατάστασης που έχει τοποθετήσει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ (ΕΦΟΜ) κλείδωσαν με δικό τους λουκέτο, διέρρηξαν τα γραφεία, και μπούκαραν στο γραφείο του συντηρητή του χώρου.

Στην Ευρυάλη η φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Στην Ευρυάλη η φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού

Ένα δυναμικό φιλικό είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο Ελληνικό την Κυριακή, με την Ευρυάλη να βρίσκεται σε πολυ καλή ημέρα, να περνάει μπροστά στο σκορ από το δεύτερο inning του παιχνιδιού και τελικά να μην κοιτάξει ποτέ πίσω, παίρνοντας το W από τον περυσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό, με σκορ 18-14.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook