Articles in Category: Πρωτάθλημα / Κύπελλο

EFOM logoΗ Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ (ΕΦΟΜ) ιδρύθηκε το 2000 και από τότε διοργανώνει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ανδρών. Σε αυτό το σημείο του site μπορείτε να βρείτε ό,τι νέο για την αγωνιστική πορεία των ελληνικών ομάδων, με ειδήσεις, πληφοροφίες για τα αποτελέσματα των αγώνων, τη βαθμολογία, τις μεταγραφές κλπ.

Ίδρωσε ο Παναθηναϊκός, περίπατο οι Leaders

Δημιουργήθηκε Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014

ΑΥΡΙΟ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΗ - ΕΥΡΥΑΛΗΣ

Ίδρωσε ο Παναθηναϊκός, περίπατο οι Leaders

Κοψοχολιάστηκαν οι παράγοντες του Παναθηναϊκού στην πρώτη τους επίσημη ημέρα στο γήπεδο του Ελληνικού με το τριφύλλι στο στήθος. Η νέα ομάδα της Αθήνας, έχοντας ανεβάσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, ασκόντας έτσι ιδιαίτερη πίεση στους παίκτες, βρέθηκε κάποια στιγμή να χάνει με 6-3 από τον Άρη και πολύ γρήγορα οι 50 οπαδοι του τριφυλλιού που βρίσκονταν στις κερκίδες, άρχισαν τα αρνητικά σχόλια για τον προπονητή, προκαλώντας νέα πίεση σε όλο το σύστημα της πράσινης ομάδας.

Άρης - Ηγέτες, Ευρυάλη - Παναθηναϊκός ρίχνονται στο κύπελο

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Άρης - Ηγέτες, Ευρυάλη - Παναθηναϊκός ρίχνονται στο κύπελο

Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς δίνονται σήμερα στα πλαίσια της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας για το 2014 και οι τέσσερις ομάδες που ρίχνονται στη μάχη είναι οι Ηγέτες εναντίος της Ευρυάλης και ο Παναθηναϊκός εναντίον του Άρη Θεσσαλονίκης. Το πρώτο παιχνίδι θα ξεκινήσει στι 10 το πρωί και το επόμενο στις 14:00 το μεσημέρι, στο οποίο μάλιστα αναμένεται και η μεγάλη προσέλευση των οπαδών του τριφυλλιού, οι οποίοι από την πλευρά τους θα πάρουν το βάφτισμα του πυρός και θα δοκιμάσουν τις γνώσεις, την υπομονή και την αντοχή τους απέναντι στο Baseball.

Επίσημη παρουσίαση του Παναθηναϊκού

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014

ΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Επίσημη παρουσίαση του Παναθηναϊκού

Στην φυσική έδρα του Παναθηναϊκού, στο γήπεδο της Λεωφόρου, έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας Baseball του Παναθηναϊκού, μόλις μία ημέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας, η οποία το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 14:00 θα παίξει εναντίον του Άρη για τη διοργάνωση του Κυπέλλου του 2014.

Ξεκινάει το Baseball και στην Ελλάδα

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ξεκινάει το Baseball και στην Ελλάδα

Στην τελική διοργανωτική ευθεία βρίσκεται ήδη το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα του 2014 με την ΕΦΟΜ να έχει ξεκινήσει τις διαδικάσίες για την έναρξη των δύο διοργανώσεων, αλλά και την προστασία κάποιων διαδικασιών και κανόνων οι οποίες είχαν ατονίσει (για να το θέσουμε κομσα) τα προηγούμεν χρόνια.

Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

25 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ROSTER

Την πρώτη της προπόνηση έκανε η νεοσύστατη ομάδα του Παναθηναϊκού την Κυριακή που μας πέρασε (12 Ιανουαρίου) συγκεντρώνοντας στο γήπεδο του Ελληνικού περί τους 25 παίκτες που έχει ήδη στο roster της. Ο προπονητής της ομάδας Τομ Μαζαράκης, εκμεταλευόμενος τις Αλκυονίδες ημέρες συγκέντρωσε για πρώτη φορά τους παίκτες και έκανε μία φουλ αναγνωριστική προπόνηση, καθώς αρκετοί από εκείνους που εμφανίστηκαν στην προσπάθεια των πράσινων, είναι παλιά ονόματα του ελληνικού Baseball, που αποφάσισαν να ξαναφορέσουν το γάντι τους, μόνο και μόνο για την τιμή του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός αναλαμβάνει... ρόπαλα

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ BASEBALL ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ

Ο Παναθηναϊκός αναλαμβάνει... ρόπαλα

"Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος..." ετοιμάζονται να τραγουδίσουν οι οπαδοί του Τριφυλλιού στις κερκίδες των γηπέδων Baseball του Ελληνικού, καθώς ο Παναθηναϊκός φαίνεται έτοιμος από το νέο Πρωτάθλημα του 2014 να κατεβάσει πρασινόασπρη εννιάδα.

Το Μαρούσι Πρωταθλητής 2013

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ ΟΙ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΥΣ LEADERS

Το Μαρούσι ήταν εκείνο που σήκωσε την φετινή κούπα του Πρωταθλήματος καθώς στο πέμπτο και τελευταία παιχνίδι της σειράς, ήταν αλάνθαστο στην άμυνα αποδεικνύοντας για ποιο λόγο άξιζε να κερδίσει: Επειδή το ήθελε πάρα πολύ. Αντιθέτως οι Leaders ήταν σαφες ότι δεν ήταν ταγμένοι στον σκοπό αυτό. Έφτασαν στο γήπεδο καθυστερημένοι και σαφώς ξενυχτισμένοι.

Ο τελευταίος τελικός στο Ελληνικό Πρωτάθλημα

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΡΟΥΣΙ Ή LEADERS

Ο τελευταίος τελικός στο Ελληνικό Πρωτάθλημα

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά (αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι θα γινόταν αργότερα) ο τελευταίος πέμπτος τελικός του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ανδρών για το 2013. Τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν το Μαρούσι και οι Leaders σε ένα παιχνίδι που είναι και για τους δύο do or die καθώς στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει είναι 2-2.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12 το πρωί και αναμένεται να γίνει με καλό καιρό, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook