Η Ευρυάλη σάκος του μποξ

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014.

ΝΙΚΕΣ ΕΚ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Η Ευρυάλη σάκος του μποξ

Δύο αγωνιστικές που σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει πέρασε η Ευρυάλη, η οποία ήταν η μεγάλη χαμένη των τελευταίων αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος και κατατροπώθηκε αρχικά από τους Leaders την Κυριακή 22 Ιουνίου και στη συνέχεια από τον Άρη στις 29 του ίδιου μήνα. Έτσι, η ομάδα της Γλυφάδας κατρακύλησε τρεις θέσεις και έπεσε από τη δεύτερη που έιχε βρεθεί μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό, στην πέμπτη πίσω από τον Άρη, αλλά και τον Μίλωνα ο οποίος όμως δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις τις δύο προηγούμενες εβδομάδες.

Σε αντίθεση με την Ευρυάλη, ο Άρης ήταν ο πρωταγωνιστής της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελευταία της κάθοδο στην Αθήνα, κερδίζοντας εκτός από την Ευρυάλη και τους Leaders. Βασική αιτία της αλματώδους αναβάθμισης της ομάδας ήταν μία οριακά νομότυπη μεταγραφή τριών παικτών από τη Βουλγαρία, το επίπεδο των οποίων βρίσκεται πολλές κλίμακες υψηλότερα από εκείνο των συμμετεχόνων στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ως αποτέλεσμα, οι Leaders -μία εξόχως επιθετική ομάδα- σίγησε απέναντι στην ανωτερότητα των Βουλγάρων, το pitch των οποίων ήταν ιδιαίτερα δυνατό αλλά και τεχνικό, με sliders που είχαν εντυπωσιακό break περίπου ενός μέτρου. Έτσι, 12 από τους 25 Ηγέτες που ανέβηκαν στο plate απέναντι στον Martin Andonov το Σάββατο 28 Ιουνίου βγήκαν strikeout και μόλις 4 κατάφεραν να σημειώσουν ένα χτύπημα. Το παιχνίδι τελικά έλλειξε 10-0, βάζοντας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τους Leaders οι οποίοι (κυρίως λόγω της τιμωρίας 3 αγωνιστικών που έχουν υποστεί) έχουν πλέον 7 ήττες στο παθητικό τους και μόλις μία νίκη, γεγονός που σχεδόν τους έχει βγάλει εκτός από την διεκδίκηση μίας θέσης στα Play Offs. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι οι Ηγέτες κατέθεσαν ένσταση κατά της συμμετοχής ενός εκ των τριών Βουλγάρων για ελλείψεις στα έγγραφά του.

Την ιδια τύχη με τους Leaders είχε την Κυριακή 29 Ιουνίου και η Ευρυάλη, η οποία μέχρι και το 5ο inning έπαιξε ως ίσο προς ίσο την ενισχυμένη ομάδα του Άρη και μαλιστα έκανε εντυπωσιακό come back και από το 8-1 πέρασε μπροστά στο σκορ με 8-9. Από το 5ο inning και πέρα όμως, καθώς ο Άρης είδε ότι το παιχνίδι κινδύνευε, ανέβασε στο mount τον Blagoev και έτσι μοιραία στις τέσσερις τελευταίες επιθέσεις τα ρόπαλα της Ευρυάλης σίγησαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν και τα 7 strikeouts που βγήκαν οι παίκτες της Ευρυάλης. Παράλληλα όμως με την αμυντική βελτίωση, ο Άρης ξεσπάθωσε και στο ρόπαλο και στην 9η επίθεση σημείωσε 11 runs δίνοντας στη συνάντηση διαστάσεις θριάμβου.

 

Ολυμπιάδα - Μαρούσι

Στην άλλη αναμέτριση της αγωνιστικής της 29ης Ιουνίου τώρα, Μαρούσι και Ολυμπιάδα διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με την Ολυμπιάδα να κάνει ίσως το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Στην αρχή του παιχνιδιού η Ολυμπιάδα ανησύχησε τους Μαρουσιώτες, καθώς "είδε" τον pither τους Andres Lopez Gonzalez σημειώνοντας 3 runs. Έτσι στο βουναλάκι ανέβηκε ο Δημήτρης Λώμης, ο οποίος σημειώνοντας 14 strikeout πραγματικά κατέβασε ρολά, έδωσε στο Μαρούσι αμυντική ανάσα η οποία την ίδια στιγμή μεταφράστηκε και σε επιθετική ανάταση. Έτσι στο 5ο inning (την δεύτερη επίθεση 5 πόντων του αγώνα) το Μαρούσι καθάρισε το παιχνίδι, το οποίο και τελικά κέρδισε με 19-9 στο 8ο inning.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το Μαρούσι αντιμετωπίζει σημαντικά εσωτερικά ζητήματα καθώς έχει απωλέσει σημαντικούς παίκτες οι οποίοι είτε έχουν ήδη αποχωρήσει είτε δεν κατεβαίνουν στα παιχνίδια της ομάδας. Οι πληροφορίες για την αίτια αυτών των εξελίξεων είναι συγκεχυμένες και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ αναμένεται να δουμε αυτό πως θα επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα από τα βόρεια προάστια.

 

Έτσι, κατόπιν αυτών η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Βαθμολογία

Μαρούσι                7 νίκες  0 ήττες    1,000

Παναθηναϊκός         6 νίκες 2 ήττες    0,750

Μίλωνας                  3 νίκες  2 ήττες   0,600

Άρης                      4 νίκες  3 ήττες    0,571

Ευρυάλη                 4 νίκες  3 ήττα    0,571

Ολυμπιάδα              3 νίκες 4 ήττες      0,428

Leaders                   1 νίκη 7 ήττες    0,125

Δίας                        1 νίκη 8 ήττες     0,111

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
  • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

  • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

  • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

  • Turner responds to being in fan's Tinder page

Facebook