Ξεκίνησε το τουρνουά Baseball των παικτών

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015.

ΟΙ LEADERS ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με ανάρτηση στο site μας, στις 26 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το ανεπίσημο τουρνουά Baseball που διοργάνωσαν με δική τους πρωτοβουλία οι παίκτες Baseball, με στόχο να καλύψουν έστω και με αυτενέργεια την έλλειψη οποιασδήποτε επίσημης διοργάνωσης, καθώς τα διοικητικά πεπραγμένα του Baseball παραμένουν σκοτεινά και κανείς δεν ξέρει που ανήκει το άθλημα και ποιος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του στην Ελλάδα.

Στην πρώτη αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι το Σάββατο το μεσημέρι άνοιξαν οι ουρανοί, καθώς επίσης και τα ξημερώματα της Κυριακής, έγιναν και οι τέσσερις αγώνες, γεμίζοντας και τα δύο γήπεδα του Ελληνικού.

Μεγάλοι κερδισμένοι από τους δύο αγώνες που έδωσαν ήταν οι Leaders οι οποίοι κέρδισαν το Σάββατο 3-18 του Athens Yankees, και την Κυριακή τον Μίλωνα με 11-6. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρουσίασε ανανεωμένο σύνολο και στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά νίκησε την Ευρυάλη με 10-18. Το πρόγραμμα συμπλήρωσε την Κυριακή ο δραματικός αγώνας Lions vs. Πειρατές στον οποίον οι τελευταίοι επιβλήθηκαν με το οριακό 21-22.

Έτσι μετά την πρώτη αγωνιστική η βαθμολογία είναι ως εξής:

Leaders   2 νίκες  0 ήττες    1,000

Πειρατές  1 νίκη   0 ήττες    1,000

Μίλωνας  1 νίκη   1 ήττα      0,500

Ευρυάλη  0 νίκες  1 ήττα     0,000

Lions        0 νίκες  1 ήττα     0,000

Yankees   0 νίκες  1 ήττα     0,000

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε και να εκθειάσουμε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες και οι προπονητές των Lions και των Πειρατών, οι οποίοι την Κυριακή το πρωί, με αφρολέξ και πολύ υπομονή κατάφεραν να απομακρύνουν τα λιμνάζοντα νερά από τον αγωνιστικό χώρο γεγονός που επέτρεψε όχι μόνο να γίνουν οι αγώνες του τουρνουά που είχαν οργανωθεί για την Κυριακή, αλλά και ο αγώνας της Little League ανάμεσα στους Γίγαντες και την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Κάπως έτσι το πρωί της Κυριακής -μετά από πολλά χρόνια- και στα δύο γήπεδα γίνονταν ταυτόχρονα αγώνες και προπονήσεις θυμίζοντας άλλες εποχές. Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook