Articles in Category: Νέα

Σε αυτό το σημείο τοTheBaseballShowυ site θα βρείτε ειδήσεις από όλον τον κόσμο του Baseball, καθώς και κάθε τί καινούριο, παράξενο, ενδιαφέρον και σημαντικό.

Τα "Νέα" έχουν πολύ μεγάλη σημασία για όποιον θέλει να Στοιχηματίζει με τις καλύτερες πιθανότητες. Εδώ λοιπόν θα μπορείτε να διαβάσετε οτιδήποτε έχει σημασία για την αθλητική κατάσταση των παικτών και των ομάδων, καθώς επίσης και περιφερειακές ειδήσεις, που συμπληρώνουν την μεγάλη "εικόνα" και απαρτίζουν την συνολικότερη έννοια του Baseball.

Ημερίσιο Τουρνουά Softball

Δημιουργήθηκε Σάββατο, 02 Απριλίου 2016

ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΠΗΓΑΣΟΣ & ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ... ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥΣ

Ημερίσιο Τουρνουά Softball

Ένα ημερίσιο τουρνουά Baseball διοργανώνει η Εθνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Softball την Κυριακή 2 Απριλίου, στο γήπεδο Softball στο Ελληνικό. Θα συμμετάσχουν οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου, ο Ήφαιστος και ο Πήγασος.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 10:30  και το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

10:30 Πήγασος - Γίγαντες

12:30 Ήφαιστος - Γίγαντες

14:30 Πήγασος - Ήφαιστος

Το τελευταίο Power Ranking πριν το Opening Day

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ESPN

Το τελευταίο Power Ranking πριν το Opening Day

Πρωταπριλιά σήμερα, αλλά τελειώνουν τα ψέμματα. Μόλις δύο ημέρες μας χωρίζουν από το πρώτο pitch του 2016. Είναι λοιπόν πολύ λογικό όλοι να αναρωτιόμαστε ποια είναι η δυναμική των ομάδων που κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα. Άλλωστε εκτός από τις πρώτες ημέρες της χρονιάς που τα πραγματα θα είναι κάπως "γκρίζα" θα πρέπει να σκεφτούμε και τον Πρωταθλητή.

Και εγώ σε αυτό το θέμα δεν έχω καμία αμφιβολία. Θα είναι οι Cubs. Κι ας τους δίνουν όλοι το φαβορί. Θα είναι το φαβορί που θα κάνει τη δουλειά του.

Μπορούμε να στηριχτούμε στο Spring Training;

Δημιουργήθηκε Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ

Μπορούμε να στηριχτούμε στο Spring Training;

Βρισκόμαστε μόλις μερικές ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και το πρώτο πράγμα που σκεπτόμαστε είναι το εξής: Τελικά υπάρχει κάτι στο οποίο να μπορούμε να πιαστούμε τις πρώτες ημέρες του πρωταθλήματος ώστε να ξεκινήσουμε να βάζουμε σημεία με κάποια αυτοπεποίθηση; Δυστυχώς φοβάμαι πως όχι. Φοβάμαι πως τίποτα δεν θα καταφέρει να μας δώσει μία γερή λαβή για να νοιώσουμε σίγουροι 100% για το οτιδήποτε. Κι αυτό διότι ποτέ τα προγνωστικά δεν καταφέρνουν να αποτυπώσουν την πραγματικότητα η οποία πάντα καταφέρνει να φέρνει στα πραγματά μια πιο ενδιαφέρουσε τροπή από αυτό που όλοι φανταζόμασταν.

Έχοντας πει αυτό, θέλω να δηλώσω ότι φέτος βλέπω Cubs για πρωταθλητές. Και το θέλω πολύ επίσης.

Rays vs Cuba Ένα ιστορικό παιχνίδι

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

ΤΟ BASEBALL ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΗΠΑ-ΚΟΥΒΑΣ

Rays vs Cuba Ένα ιστορικό παιχνίδι

Είναι προφανές ότι όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσγειώνεται στην Κούβα μετά από σχεδόν 90 χρόνια, στο παρασκήνιο έχουν γίνει πράγματα και θάματα. Σε πολιτικό επίπεδο, σε διπλωματικό, σε επικοινωνιακό, σε οικονομικό, σε εμπορικό και φυσικά και σε Baseballικό. 

Σήμερα λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα ιστορικό παιχνίδι ανάμεσα στους Tampa Bay Rays και την εθνική ομάδα της Κούβας, μία από τις δυνατότερες εθνικές ομάδες καθώς αυτή τη στιγμή κατατάσεται τρίτη στην λίστα δυναμικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Baseball.

Spring Training is under way Μέρος 1ο

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016

ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ MLB

Spring Training is under way Μέρος 1ο

Ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου ξεκίνησε το Spring Training, γεγονός που μας δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε και πάλι αγώνες, να ακούσουμε τον ξερό ήχο του ξύλου σφενδάμης στην μπάλα το Baseball, αλλά και το δέρμα από το γάντι του catcher να σταματά ένα Pitch 90+ μιλίων.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η ομάδα που έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια είναι οι Detroit Tigers (τέσσερα) ενώ υπάρχουν ομάδες που έχουν παίξει μόλις ένα. Είναι λοιπόν πολύ φυσικο να είναι αφάνταστα νωρίς για να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα για την δυναμική των ομάδων από τα φιλικά. Θα επιχειρήσουμε όμως μία μικρή πρώτη προσέγγιση της κατάταξης των 30 ομάδων της MLB με βάση τις κινήσεις που έκαναν κατά την Off Season.

Με αυτοοργάνωση αγωνίζονται και φέτος στην Ελλάδα

Δημιουργήθηκε Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Με αυτοοργάνωση αγωνίζονται και φέτος στην Ελλάδα

Για άλλη μία φορά οι ίδιοι οι παίκτες του Baseball στην Ελλάδα έρχονται να δώσουν τη λύση, προκειμένου να υπάρξει κάποια αγωνιστική κίνηση, έστω και ανεπίσημη. Διοργανώνουν λοιπόν το δικό τους Τουρνουά, προσπερνώντας την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που εξακολουθεί να μην μπορεί (ή να μην θέλει) να βρει την νομικη φόρμουλα που θα επιτρέψει την δημιουργία μίας νέας μεγάλης Ομοσπονδίας,  που θα έχει κάτω από την αιγίδα της και το Baseball και το Softball.

Η Ηράκλεια προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

Μία ηράκλεια προσπάθεια έχει ξεκινήσει από τις αρχές Ιανουαρίου προκειμένου η χώρα μας να μην χάσει τα δικαιώματά της στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Baseball (CEB) και η Εθνική μας ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στις Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δυστυχώς ο χρόνος που απομένει για να σωθεί το ελληνικό Baseball είναι λίγος. Στις επόμενες γραμμές μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα, καθώς και για τον τρόπο που οι Έλληνες της διασποράς έχουν δημιουργήσει sites και internetικούς λογαριασμούς για να συγκεκντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ 1020 ΔΟΛΑΡΙΑ!

Προς συγχώνευση Baseball - Softball

Δημιουργήθηκε Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

Προς συγχώνευση Baseball - Softball

Κι όμως κινείται! Ο λόγος για το Ελληνικό Baseball και το Softball και όχι φυσικά για τη Γη. Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά οι δύο Ομοσπονδίες των ροπαλοφόρων Αθλημάτων, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Baseball και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Softball σε μία κοινή σε χώρο συνέλευση των Γενικών τους Συνελεύσεων, πήραν μία ιστορική απόφαση: Να συγχωνευτούν. Και μπορεί η λέξη "ιστορική" να ακούγεται κάπως βαριά για έναν χώρο τόσο χαμηλής δυναμικής όπως είναι το Baseball και το Softball, όμως αν τελικά τα δύο Αθλήματα γλυτώσουν από την καταστροφή, η 25η Νοεμβρίου θα είναι η μέρα που ξεκίνησε η σωτηρία τους.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
  • 2017 was a good year for the Twins, who rebounded from 103 losses and a last-place finish to 85 wins and an American League Wild Card berth, which was the team's first postseason appearance since 2010.

  • Anthony Rendon has spent his entire career in the Nationals' organization, and he enjoys the comfort he has. Taking that into consideration, Rendon said during the Nationals Winterfest on Sunday that he would be open to the possibility of staying in Washington long term.

  • With Giancarlo Stanton joining Aaron Judge in the Bronx, one of the two Yankees right fielders is going to have to find some time in left field. But which one? We can use Statcast data to find out which may fit better.

  • Don't think for a second that any of the 30 clubs are on seasonal hiatus. Not when so many great players are available on the open market, and not when so many blockbuster trades might be brewing.

Facebook