2 στα 3 και προχωράμε με WBC

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

2 στα 3 και προχωράμε με WBC

Του Δημήτρη Δημόπουλου

Δύσκολη η επικράτηση των φαβορί, χρειάστηκαν δυνατά χτυπήματα και ειδικές παρεμβάσεις καθώς και η Ιαπωνία και η Ολλανδία δεν μπόρεσαν να προηγηθούν με εμφανή διαφορά νωρίς στο παιχνίδι, ή Κούβα νίκησε εύκολα την Κίνα η οποία σημείωσε ένα και μοναδικό hit στο παιχνίδι με την απογοήτευση των παιχτών της Κίνας να είναι  ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους  γεγονός που μας στοίχησε το Over διαμορφώνοντας έτσι το 2/3.

Πέμπτη 05:00

Ισραήλ vs Ολλανδία (Pool A) :

Οι δύο ομάδες έχουν μπει πολύ δυνατά στην διοργάνωση με καλές εμφανίσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με αποτέλεσμα να έχουν μία εξασφαλισμένη θέση στους 8. Από τους προηγούμενους αγώνες της Ολλανδίας είδαμε πολύ καλό .OPS από το lineup της πράγμα που σημαίνει ότι είναι ικανή να απειλήσει με 0 outs δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μία ασφυκτική ατμόσφαιρα για τις αντίπαλες ομάδες πόσο μάλλον για το Ισραήλ που είναι μία καινούργια ομάδα στην διοργάνωση. Βασισμένος επίσης στο γεγονός ότι διαθέτει και πολύ ανώτερη άμυνα στο infield θα προτείνω άφοβα την επικράτηση της (ένα infield στο οποίο δεν είναι αρκετά καλός για να συμμετέχει ο βασικός shortstop των Yankees DidiGregorius)

Νίκη Ολλανδία

Πέμπτη 11:30

Κινεζική Τάι Πέι vs Νότια Κορέα (Pool A):

Ένα (πρακτικά) αδιάφορο παιχνίδι με την  Κινεζική ομάδα να διαθέτει το πλεονέκτημα έχοντας σκοράρει 13 runs στα  προηγούμενα παιχνίδια  όπου η Κορέα για ανεξήγητους λόγους έχει σκοράρει μόλις 1! Η καλύτερη “προγνωστική” λύση για αυτό το ματς είναι το Under βασισμένο κυρίως στην δυσκολία των παιχτών της Κορέας στο σκοράρισμα καθώς και του ποιοτικού  pitching staff που έχει στη διάθεση της.

Under 8,5

Πέμπτη 12:00

Κίνα vs Αυστραλία (Pool B):

Στα ίσια έπαιξε η Αυστραλία την Ιαπωνία με το σκορ να είναι ισόπαλο (1-1) μέχρι και το 6ο inning, μία Αυστραλία η οποία είχε μάλιστα την  ευκαιρία να προηγηθεί στο 5ο  inning της αναμέτρησης  μία ευκαιρία η οποία  όμως χάθηκε χάρη σε ένα κακό χτύπημα που έδωσε την δυνατότητα  στην ομάδα της Ιαπωνίας να βγάλει τα 3 outs με ένα όμορφο doubleplay. Βασισμένος στην καλή εμφάνιση της Αυστραλίας καθώς και στην κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση της Κίνας πιστεύω ότι η Αυστραλία θα επικρατήσει στον αυριανό αγώνα.

Νίκη Αυστραλία

0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook