Η Ευρυάλη η μεγάλη χαμένη στο τουρνουά των παικτών

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015.

ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ LEADERS

Η Ευρυάλη η μεγάλη χαμένη στο τουρνουά των παικτών

Η Ευρυάλη ήταν η μεγάλη χαμένη του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, καθώς έδωσε δύο αγώνες και τους έχασε και τους δύο. Το Σάββατο, σε μία συνάντηση που ήταν η καλύτερη στα μέχρι τώρα παιχνίδια, η ομάδα της Γλυφάδας ενώ αρχικά έχανε από τους Leaders Βουλιαγμένης, στη συνέχεια βρέθηκε μπροστά με έναν πόντο στο ενδιάμεσο του τελευταίου inning, για να χάσει όμως τελικά με 5-6. Αιτία ήταν η αδυναμία της να συγκρατήσει τα πολύ καλά ρόπαλα των Leaders οι οποίοι παραμένου αήττητοι μετά από τρία παιχνίδια.

Και ενώ το Σάββατο η Ευρυάλη έφτασε μέχρι την πηγή και τελικά δεν ήπιε, την Κυριακή δεν είχε φέρει στάμνα μαζί της για να μαζέψει το νερό. Παρατάχθηκε μισή απέναντι στους Lions Αλίμου, και ενώ αρχικά φαινόταν ότι θα έκανε περίπατο και βρέθηκε να κερδίζει με διψήφια διαφορά, τα ρόπαλα των Lions απάντησαν, πλησίασαν στο σκορ και τελικά καταβρόχθησαν την Ευρυάλη όταν πια είχαν αποχωρήσει άλλοι δύο σημαντικοί της παίκτες λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων. (μην ξεχνάτε ότι το Baseball είναι ερασιτεχνικό και αρκετοί παίκτες εργάζονται και τα Σαββατοκύριακα) Έτσι στην εννιάδα της Ευρυάλης βρέθηκαν νέοι παίκτες και σε ηλικία και σε εμπειρία, που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τους επίσης νέους, αλλά ιδιαιτέρως καλοκουρδισμένουν παίκτες των Lions οι οποίοι είναι έντονα προπονημένοι και έχουν σχηματίσει ένα πολύ καλό σύνολο υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του Σπύρου Κονοφάου και του Δημήτρη Καρούνη. Τελίκό σκορ 25-17.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Μίλων δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στους Lions τους οποίους κέρδισε το Σάββατο με 5-21, όπως επίσης εύκολη αποστολή είχαν και οι Yankees απέναντι στους Πειρατές, που επίσης παρατάσσουν νεανική ομάδα και έχασαν με 2-20.

Έτσι, μετά και από αυτή την αγωνιστική, η κατάταξη έχει ως εξής:

 

Βαθμολογία

Leaders   3 νίκες  0 ήττες    1,000

Μίλωνας  2 νίκες  1 ήττα      0,666

Πειρατές  1 νίκη   1 ήττα      0,500

Yankees   1 νίκη  1 ήττα       0,500

Lions        1 νίκη   2 ήττες     0,333

Ευρυάλη  0 νίκες  3 ήττες     0,000

 

Τα παιχνίδια του Τουρνουά συνεχίζονται αυτή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου με την Ευρυάλη να αντιμετωπίζει τους Yankees στις 10:00 το πρωί σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον, ενώ στις 14:00 οι Leaders θα παίξουν εναντίον των Πειρατών.
Το Σάββατο δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι.

 

5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (1)

 • Γιώργος

  Γιώργος

  05 Νοεμβρίου 2015 στις 02:43 |
  Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων του τουρνουά θα δημοσιευτούν ή διαλύθηκε εντελώς το μπέιζμπολ στην Ελλάδα;

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
 • A-Rod has hitting contest with slugging toddler

 • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

 • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

 • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

Facebook