Ξεκίνησε το τουρνουά Baseball των παικτών

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015.

ΟΙ LEADERS ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με ανάρτηση στο site μας, στις 26 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το ανεπίσημο τουρνουά Baseball που διοργάνωσαν με δική τους πρωτοβουλία οι παίκτες Baseball, με στόχο να καλύψουν έστω και με αυτενέργεια την έλλειψη οποιασδήποτε επίσημης διοργάνωσης, καθώς τα διοικητικά πεπραγμένα του Baseball παραμένουν σκοτεινά και κανείς δεν ξέρει που ανήκει το άθλημα και ποιος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του στην Ελλάδα.

Στην πρώτη αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι το Σάββατο το μεσημέρι άνοιξαν οι ουρανοί, καθώς επίσης και τα ξημερώματα της Κυριακής, έγιναν και οι τέσσερις αγώνες, γεμίζοντας και τα δύο γήπεδα του Ελληνικού.

Μεγάλοι κερδισμένοι από τους δύο αγώνες που έδωσαν ήταν οι Leaders οι οποίοι κέρδισαν το Σάββατο 3-18 του Athens Yankees, και την Κυριακή τον Μίλωνα με 11-6. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης παρουσίασε ανανεωμένο σύνολο και στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά νίκησε την Ευρυάλη με 10-18. Το πρόγραμμα συμπλήρωσε την Κυριακή ο δραματικός αγώνας Lions vs. Πειρατές στον οποίον οι τελευταίοι επιβλήθηκαν με το οριακό 21-22.

Έτσι μετά την πρώτη αγωνιστική η βαθμολογία είναι ως εξής:

Leaders   2 νίκες  0 ήττες    1,000

Πειρατές  1 νίκη   0 ήττες    1,000

Μίλωνας  1 νίκη   1 ήττα      0,500

Ευρυάλη  0 νίκες  1 ήττα     0,000

Lions        0 νίκες  1 ήττα     0,000

Yankees   0 νίκες  1 ήττα     0,000

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε και να εκθειάσουμε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες και οι προπονητές των Lions και των Πειρατών, οι οποίοι την Κυριακή το πρωί, με αφρολέξ και πολύ υπομονή κατάφεραν να απομακρύνουν τα λιμνάζοντα νερά από τον αγωνιστικό χώρο γεγονός που επέτρεψε όχι μόνο να γίνουν οι αγώνες του τουρνουά που είχαν οργανωθεί για την Κυριακή, αλλά και ο αγώνας της Little League ανάμεσα στους Γίγαντες και την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Κάπως έτσι το πρωί της Κυριακής -μετά από πολλά χρόνια- και στα δύο γήπεδα γίνονταν ταυτόχρονα αγώνες και προπονήσεις θυμίζοντας άλλες εποχές. Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
  • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

  • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

  • Turner responds to being in fan's Tinder page

  • Vladimir Guerrero, who helped the Rangers make their first trip to the World Series in 2010, will find out Wednesday if he has been elected to the Hall of Fame. For his former manager and teammates in Texas, there is no question Guerrero belongs.

Facebook