Ξεκινούν τα Pool C και D

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ UNDER ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΣ

Ξεκινούν τα Pool C και D

του Άρη Δημόπουλου

1/3 ο χθεσινός απολογισμός , απίστευτη εμφάνιση απ τό Ισραήλ το οποίο μετά από ένα δυνατό 1ο inning έπαιξε πολύ καλή άμυνα με ένα outσε πιθανό tripleκαι με 2 doubleplay περιορίζοντας έτσι τις ευκαιρίες της Ολλανδίας η οποία έχασε 4-2. Η επίθεση της Κορέας σε ένα περιβάλλον χωρίς πίεση έδειξε καλά σημεία νικώντας 11-8 την Κινεζική Τάι Πέι και η Αυστραλία επικράτησε εύκολα της Κίνας με 11-0.
Σήμερα το καρέ των ομάδων έχει πολύ ψωμί με μεγάλα ονόματα καθώς και την έναρξη των αγώνων του Pool και D.

Παρασκευή 01:00 Δομινικανή Δημοκρατία vs Καναδάς (Pool C)

Για την ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας στο mountθα ανέβει ο χαρισματικός rightyτων St. CardinalsCarlosMartinez από τον οποίο περιμένουμε να δούμε ένα fastballς τα high 90sκαθώς και ένα φανταστικό changeupμε sinkingmotion στα upper 80s, ένας pitcherπου σε 3 inningsστο φετινό springtrainingέχει δώσει 0 runs.γεγονός που αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Για την ομάδα του Καναδά χρέη starterθα αναλάβει ο βετεράνος MajorLeaguerRyanDempsterγια τον οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα τα τελευταία 3 χρόνια. Aυτό που ξέρουμε είναι πως η εμπειρία του αποτελεί ένα πολύ δυνατό όπλο το οποίο θα τον βοηθήσει να κάνει μία αξιοπρεπή εμφάνιση στο παιχνίδι. Πρόκειται για έναν pitcherπου χρησιμοποιεί κυρίως το fastball (4seam, 2seam, cutfastball) με πολλές εναλλαγές στο gripτης μπάλας πράγμα που μπερδεύει τους hittersμιας και όλα τα pitchφαίνονται ίδια όταν φεύγουν από το χέρι του, άλλα κινούνται διαφορετικά στην πορεία ως το plate. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα lineupαποτελούμενο από την αφρόκρεμα των sluggers της MLB όπως ο Bautistaτων BlueJays, ο Machadoτων Oriales, ο Canoτων Mariners... Με λίγα λόγια το lineup της Δομινικανής ομάδας δεν έχει καμία αδυναμία, δεν υστερεί ούτε σε δύναμη, ούτε σε ταχύτητα, ούτε σε .OBPκαθιστώντας έτσι την επικράτηση της το απόλυτο σημείο.

Νίκη Δομινικανής Δημοκρατίας με Handicap

Παρασκευή 04:00 Ιταλία vsMεξικό (Pool D)

Πίσω απ’ τό plateγια την ομάδα της Ιταλίας θα βρίσκεται ο catcherτων PittsburghPiratesFranciscoCervelliκαι πάνω στο mountθα δούμε τον AlexanderMaestriο οποίος έχει παίξει στο minorleaguesystemτων ChicagoCubsκαθώς και  στην Ιαπωνική λίγκα με τους OrixBuffaloes. Το deliveryτου Ιταλού starterθυμίζει αυτό του Chrissaleμε ένα fastballστα mid 90sκαι ένα sliderτο οποίο χρησιμοποιεί συχνά σαν backdoorpitchγια να βρεθεί μπροστά στο count. Για το Μεξικό στο mountθα ανέβει ο YovaniGallardo, ένας pitcherπου έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Βαλτιμόρης. Tο ρεπερτόριο του αποτελείται από ένα fastballστα high 80sμε καλό spinκαι ένα slider με απότομο και μικρό κόψιμο (θυμίζοντας cutter) το οποίο είναι και το pitchστο οποίο βασίζεται για τα περισσότερα strikeoutτου. Κατά την άποψη μου και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξίσου καλά lineupsαλλά όσων αφορά το pitchingstaff το Μεξικό έχει το προβάδισμα. Θέλω να πιστεύω ότι και οι 2 startersθα έχουν καλή επίδοση και δεν θα δώσουν runsνωρίς στο παιχνίδι για αυτό θα πάω με ένα επιφυλακτικό Under.

Under 8,5

0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook