Royals vs Mets το ζευγάρι του World Series

Δημιουργήθηκε Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015.

ΤΟ KANSAS "ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ" ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΚΙΣΣΕΣ

Royals vs Mets το ζευγάρι του World Series

Ένα Ελληνόπουλο έφερε τους Royals στο World Series. Ο λόγος για τον Mike Moustakas, τον Μιχαλάκη τον Μουστάκα ντε, ο οποίος είναι Αμερικανάκι δεύτερης γενιάς, καθώς η γιαγιά του είναι Ελληνίδα που μετανάστευσε στο Αμερικα, και έτσι η αγάπη του για την πατρίδα είναι τόσο μεγάλη που πάντα στο locker του έχει μία ελληνική σημαία. Και επειδή βέβαια το Mοustakas για τους Αμερικάνους δεν λέει τίποτα (πολλώ δε μάλλον για τους γυφτάγκουρες του Kansas) και επειδή το όνομά του μετά το γνωστό αμερικάνικο ψαλίδισμα ακούγεται σαν την Άλκη -το τεράστιο ελάφι του Καναδά που λέγεται Moose- τον έχουν ονομάσει έτσι και μάλιστα στην μπουτίκ των Royals πουλάνε και κέρατα Άλκης φτιαγμένα απο πολυουρεθάνη.

Εχθές λοιπόν ο Μιχαλάκης σκόραρε 2 από τα 4 runs που σημείωσαν οι Royals και έγινε ο ήρωας της βραδιάς. Το ένα με ένα οριακό Homerun το οποίο εξετάστηκε από τους παρατηρητές στη Νέα Υόρκη και κρίθηκε ορθό, ενώ στην 7η περίοδο κατάφερε να μην βγει out ύστερα από ένα εκπληκτικό πιάσημο του Revere στον φράχτη, που τον ανάγκασε να επιστρέψει στην πρώτη βάση και να την γλυτώσει, καθώς η μπάλα έπεσε από τον πρωτοβασέο των Blue Jays. Κατόπιν αυτού έβαλε και το 3ο run της ομάδας.

Κάπως έτσι λοιπόν οι Royals για δεύτερη συνεχόμενη χρονία πήραν το Πρωτάθλημα της American League και τώρα έχουν θέσει ως στόχο το World Series που τους ξέφυγε πέρυσι. Έχουν δε να πάρουν αυτό τον τίτλο εδώ και 30 χρόνια. Από το 1985. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τους Mets, οι οποίοι έχουν να πάρουν το World Series από το 1986. Στην ουσία, αυτό το World Series θα απαλλάξει μία από τις δύο ομάδες από μία πολύ μεγάλη ξηρασία τίτλου. Όχι βέβαια σαν αυτή που προσπαθούν να σπάσουν οι Cubs αλλά μεγάλη.

Σε κάθε περίπτωση επειδή οι νικητές και των δύο σειρών (και ιδίως οι Mets) βιάστηκαν να ξεμπερδέψουν με τους αντιπάλους τους, για τις επόμενες τρεις ημέρες δεν θα έχει παιχνίδια και οι δύο ομάδες του World Series θα βρεθουν ξανά στο Kansas το οποίο έχει και το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που αποδίδεται στην ομάδα από τη Λίγκα η οποία κέρδισε το All Star Game.

Και επειδή έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, θα τα λέμε με αναλύσεις προκειμένου να προχωρήσουμε σε καλές προβλέψεις, σε αυτά τα τελευταία μέτρα της φετινής κούρσας του Πρωταθλήματος της MLB.

* Και επειδή πολλοί και αρκετά συχνά ρωτούν αν έπαιξε ο Moustakas στην Ολυμπιάδα, ή γιατί δεν έπαιξε στην Ολυμπιάδα με την Εθνική Ελλάδος, η απάντηση ήταν απλή. Ήταν 16 χρονών ρε παιδιά.

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
  • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

  • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

  • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

  • Turner responds to being in fan's Tinder page

Facebook