Δίνει συγκινήσεις το WBC

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ POOL Α ΚΑΙ Β

Δίνει συγκινήσεις το WBC

2/2!  με το under του Ισραήλ και τη νίκη της Ιαπωνίας να έρχονται εύκολα. Η Ιαπωνία έδειξε πολύ καλά σημάδια στον αγώνα με την Κούβα με δυνατά χτυπήματα και καλή άμυνα. Το Ισραήλ μέχρι στιγμής έχει 2 νίκες,  μία απέναντι στη Νότια Κορέα και μία απέναντι στην Κινεζική Τάι Πέι με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του Pool A και με σίγουρη την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης.

Τετάρτη 05:00  Κούβα vs Κίνα (PoolB):

Η Κούβα στον αγώνα εναντίων της Ιαπωνίας έκανε μία κακή εμφάνιση με αρκετά λάθη στην άμυνα που της στοίχησαν 6 runs στη μέση του αγώνα όπου και κρίθηκε το παιχνίδι  με κομβικό σημείο το  homerunτου Nobuhiro Matsudaτο οποίο έδωσε έναυσμα στην Ιαπωνική επίθεση και ήταν ένα από τα 4 συνολικά hits του στον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 11-6 υπέρ της Ιαπωνίας με την Κούβα να σκοράρει 5 από τα 6 runs της  στα τελευταία innings. Για την ομάδα της Κίνας ξέρουμε ότι σε 9 αγώνες στα World Basebal lClassic του 2006, 2009  και 2013  έχει σημειώσει μόλις 2 νίκες πράγμα που σημαίνει ότι η Κούβα θα είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί αλλά κρίνοντας από την κακή άμυνα της Κούβας και την χαμηλή ποιότητα των pitchers και των 2 ομάδων  θα δώσω άφοβα το Over.

Over 8,5

Τετάρτη 11:30  Ολλανδία vs Κινεζική Τάι Πέι (PoolA):

Τρομερή η Ολλανδία στο παιχνίδι απέναντι στην Νότια Κορέα με τον Profar των Texas Rangers  να κάνει το 2-0 στο 1ο inningμε monster home run στη δεξιά μεριά του γηπέδου και τον Simmons των Angels να κάνει επίσης  μία πολύ καλή εμφάνιση με 2 hits σε 4 at bats. Στον αγώνα ενάντια στο Ισραήλ η κινεζική Τάι Πέι  τα βρήκε σκούρα καθώς η άμυνα της δέχτηκε 15 runs και σκόραρε 7 , 4 εκ των οποίων στο τελευταίο inning. Άποψη μου είναι ότι η Ολλανδία θα νικήσει εύκολα, έχοντας υπόψη ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα τον Jansen των L.Dodgers έναν pitcher ικανό να την βγάλει από μία πιθανή δύσκολη θέση σε περίπτωση που δυσκολευτεί απέναντι στην κινεζική επίθεση.

Νίκη Ολλανδία

Τετάρτη 12:00 Αυστραλία vs Ιαπωνία  (PoolB):

Η Ιαπωνία στον αγώνα με την Κούβα προηγήθηκε με 7-1 (τελικό σκορ 11-6) , σκορ το οποίο διαμορφώθηκε από δυνατά χτυπήματα μία τακτική στην οποία δεν είναι συνηθισμένη μίας και κάνει favor το small baseball που βασίζεται στη λογική της προώθησης των δρομέων με τον πιο ασφαλή και σίγουρο τρόπο πράγμα που σημαίνει ότι ήταν αγωνιστικά ανώτερη απ τήν Κούβα, μία Κούβα που είναι σαφώς ανώτερη από τον αυριανό αντίπαλο της Ιαπωνίας, την Αυστραλία.

Νίκη Ιαπωνία

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook