Articles in Category: The Torch

The Torch

Πρόκειται για έναν αφοσιωμένο φίλαθλο, παίκτη, αλλά και θεωρητικό του Baseball.
Ασχολείται με το Άθλημα από το 2004, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τότε αγωνίζεται με την Ευρυάλη Γλυφάδας, ενώ έχει γίνει μία φορά Διεθνής, συμμετέχοντας στο roster της Εθνική που έπαιξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Baseball του Παναμά το 2011.

Κυριακή... κοντά η γιορτή του απόλυτου

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή... κοντά η γιορτή του απόλυτου

28/5/2017

Η Κυριακή είναι πάντα μία πολύ γεμάτη ημέρα κι έτσι οι επιλογές για κέρδη είναι καλές. Συνήθως δε οι ομάδες φροντίζουν τις Κυριακές να ανεβάζουν στο βουναλάκι τους καλούς τους pitchers (χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι Cubs @ Dodgers όπου θα συγκρουστούν ο Lester με τον Kershaw) κι έτσι περιμένουμε να δούμε γενικώς πολύ καλά παιχνίδια. 

Πάμε να δούμε τα πέντε που ξεχώρισα για σήμερα.

Η χειρότερή μου χθες

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

26/5/2017

Εχθές αποφάσισα να δώσω πολλά σημεία, κάτι που δεν το συνηθίζω, και δεν θεωρώ αποδοτικό. Συνήθως δίνω 5 αν και θεωρώ πως όσο λιγότερα παίξετε στο Baseball τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε. Κι αυτό διότι στο baseball λείπει η σταθερά της έδρας που δεν επιτρέπει μεγάλα στανταράκια. Έτσι θα επιστρέψω σήμερα στην συνήθη πρακτική μου των 5 σημείων.

Αξίζει πάντως να σας πω ότι στις πρώτες μου σκέψεις ήταν τα παιχνίδια Mets @ Pirates με νικητές τους Νεοϋορκέζους και Royals @ Indians με νικητές (φυσικά) τους ερυθρόδερμους, μόνο που και τα δύο παιχνίδια δεν είχαν αποδόσεις ούτε στον ΟΠΑΠ, ούτε στον Stoiximan. Κι έτσι δεν τα συμπεριλαμβάνω στα σημερινά μου σχέδια. Αν θέλετε όμως εσείς και τα βρείτε κάπου, επιλέξτε τα by all means.

Πάμε.

Μέτρια μέρα χθες, γεμάτη ημέρα σήμερα

Δημιουργήθηκε Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

25/5/2017

Μέτρια πήγε η χθεσινή ημέρα καθώς πέρασαν τρία από τα πέντε σημεία που επέλεξα. Για σήμερα θα πάω για περισσότερα επιλέγοντας κυρίως άσσους, που όμως έχουν κάθε είδους απόδοση. Απο χαμηλή έως αρκετά υψηλή, ενώ θα πάω και σε ένα αποδοτικό διπλό. 

Πάμε να τα δούμε:

Επιστροφή μετά από παύση

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΟ

24/5/2017

Τί τα θέλετε; Τί τα ρωτάτε; Κάτι η γιορτή μου προχθές, κάτι τα παιδιά κάτι η δουλειά, πάλι το στοίχημα πήγε πίσω. Επανέρχομαι λοιπόν ελπίζω ότι αυτή η εβδομάδα θα με πάει καλύτερα και από πλευράς κερδών, αλλά και από πλευρά συνέπειας.

Πάμε στα σημερινά τώρα

Με διαφορά δυναμικής

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

19/5/2017

Χθες τα αποτελέσματά μου ήταν μόλις 2 στα 4. Οπότε ανασυγκρωτούμαι για απόψε και σας δίνω πέντε δυνατά σημεία. Οι αποδόσεις δεν είναι πολύ υψηλές, είναι όμως από τα πιο γερά σημεία της ημέρας.

Ημέρα για καρέ

Δημιουργήθηκε Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΛΙΓΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΑΛΑΝΤΙΟ

18/5/2017

Και η σημερινή ημέρα είναι κάπως "άδεια" από πλευράς προγράμματος, ενώ επιπλέον οι Bookers δεν μας δίνουν αποδόσεις για τον αγώνα Rockies @ Twins, για τον οποίο η πρότασή μου είναι νίκη του Colorado.

Ας περάσουμε όμως στα παιχνίδια που έχουν αποδόσεις.

Συνεχίζουμε ακάθεκτη παρά τη δύσκολη χρονιά

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

17/5/2017

Οι ημέρες που βιώνουμε και οι τρεις συντάκτες του Baseball-bet παραμένουν δύσκολες καθώς οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μας κρατούν κάποιες φορές μακριά από την ενημέρωση και την παρακολούθηση του αγαπημένου μας αθλήματος. Τουλάχιστον εμφανίζουμε καλά αποτελέσματα όποτε γράφουμε και άρα εξιλεωνόμαστε κατά κάποιο τρόπο. 

Πάμε γρήγορα στα σημερινά παιχνίδια.

Λίγοι αγώνες και καλοί

Δημιουργήθηκε Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ BASEBALL-BET

15/5/2017

Οι Δευτέρες πολύ συχνά είναι "άδειες". Έτσι και σήμερα, μετά από το ροζ διήμερο της γιορτής της μητέρας η σημερινή ημέρα έχει ένα ελαφρύ πρόγραμμα. Για το λόγο αυτό σε αρκετά παιχνίδια δίνω διπλά σημεία ώστε να καλύψω αρκετούς από εσάς. Πάμε λοιπόν να δούμε τις λεπτομέρειες.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook