Articles in Category: The Torch

The Torch

Πρόκειται για έναν αφοσιωμένο φίλαθλο, παίκτη, αλλά και θεωρητικό του Baseball.
Ασχολείται με το Άθλημα από το 2004, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τότε αγωνίζεται με την Ευρυάλη Γλυφάδας, ενώ έχει γίνει μία φορά Διεθνής, συμμετέχοντας στο roster της Εθνική που έπαιξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Baseball του Παναμά το 2011.

Με επιτυχία >70%

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΘΕΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

12/5/2017

Δεύτερο απόλυτο μέσα σε τρεις προβλέψεις έχω καταφέρει το τελευταίο διάστημα και χαίρομαι πραγματικά, καθώς η χρονιά είναι δύσκολη αλλά το ποσοστό με το οποιο κάνω προβλέψεις βρίσκεται στο 71%. Όσοι με ακολουθήσατε χθες καλοφάγωτα καθώς είχαμε και πολύ καλές αποδόσεις σε κάποια παιχνίδια που διπλασίαζαν τα χρήματά που καταθέσαατε. 

Με αναπτερομένο ηθικό λοιπόν πάμε στα σημερινά παιχνίδια.

Δύσκολη ημέρα

Δημιουργήθηκε Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

11/5/2017

Με ρώτησε ένας φίλος στη σελίδα του site στο Facebook για ποιο λόγο δεν γράφουμε τόσο συχνά όσο τα προηγούμενα χρόνια. Παιδιά θα πρέπει να καταλάβαιτε (το ξέρετε βάζω στοίχημα ο καθένας από τη δουλειά του) ότι οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι και οι μέρες χρειάζονται 26 ώρες και πάλι δεν φτάνουν. Πρέπει λοιπόν να σας υπενθυμίσω σε όλους (και να σας διαβεβαιώσω) ότι από αυτό το site δεν βγάζουμε ούτε δεκάρα τσακιστή. Μόνο βάζουμε. Και κάποια μπανεράκια που βλέπετε δεν αποδίδουν τίποτα. Ως εκ τούτου είναι λογικό κάποιες ημέρες να μην βρίσκουμε ούτε αυτή τη μία ώρα που απαιτείται για ενημέρωση και γράψιμο. Προσπαθούμε όμως. Οπότε συνεχίστε να μας στηρίζετε.

Πάμε τώρα στα της ημέρας.

Απόλυτο χθες στη δύσκολη μέρα!!!

Δημιουργήθηκε Τρίτη, 09 Μαΐου 2017

ΠΙΟ ΒΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

9/5/2017

Να ξεκινήσω ευχαριστώντας τον Λευτέρη που χθες διόρθωσε στα σχόλια ότι αντί για Mets, προφανώς εννοούσα Yankees στο παιχνίδι με τους Reds. Άλλαξε όμως αυτό σε τίποτα την ουσία; ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!! καθώς στα βιβλία μπήκε το πρώτο απόλυτο της χρονιάς με βοήθεια και από τον καιρό, καθώς στο Denver το Coors Field χτυπήθηκε από μία εντυπωσιακή χαλαζόπτωση. 

Ας περάσουμε όμως στο σήμερα το οποίο είναι κάπως πιο βατό με δυναμικά ονόματα στο mount, αλλά και καλές εκπλήξεις πολύ αποδοτικές.

Επιστροφή σε μία δύσκολη ημέρα

Δημιουργήθηκε Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017

ΑΜΦΙΡΡΟΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

8/5/2017

Η ημέρα είναι δύσκολη. Έχει κάποια παιχνίδια που μειάζουν εύκολα, αλλά και κάποια αμφίρροπα, καθώς και κάποια περίεργα. Θα τα δούμε όλα μαζί. Πάμε γρήγορα.

Επιστρέφω τη Δευτέρα

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ

Τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισα ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα (επαγγελματικός φόρτος και ευτυχώς όχι κάποιο θέμα υγείας) και δεν κατάφερα να είμαι σωστός απέναντί σας στην καταχώρηση προβλέψεων. Θα επιστρέψω από την Δευτέρα 8 Μαΐου.

Συνεχίζουμε με πολύ καλές προβλέψεις

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ MLB

Συνεχίζουμε με πολύ καλές προβλέψεις

26/4/2017

Είναι αλήθεια ότι φέτος δεν είμαι τυπικός απέναντί σας. Το γράφω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι "αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία". Απλά έχει τύχει φέτος να έχω πάρα πολύ δουλειά και να δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να είμαι συνεπείς στις προβλέψεις μου. Όμως -για να μου δώσω και ένα μικρό ελαφρυντικό- είμαι ακριβής στις προβλέψεις μου. Έστω και αυτές τις λίγες. Την τελευταία φορά που σας έδωσα πρόβλεψη ήταν στις 23 Απριλίου και το αποτέλεσμα ήταν 4 στα 5. Αναλόγως πολύ καλά αποτελέσματα έχουν ο Greek Pitcher και ο Aenos. Θεωρώ λοιπόν ότι όσοι μας παρακολουθείτε και ενημερώνεστε από εμάς για το στοίχημα στο Baseball, πρέπει να έχετε καταφέρει να σημειώσετε καλά αποτελέσματα τελευταία κι έτσι στοχεύουμε και σήμερα στο απόλυτο. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Με αποδόσεις για κάθε βαλάντιο

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

ΓΕΜΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Με αποδόσεις για κάθε βαλάντιο

23/4/2017

Ωραία Baseballική Κυριακή αναμένεται η σημερινή με παιχνίδια που αρχίζουν από νωρίς και θα μας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλά παιχνίδια. Επειδή όμως ο χρόνος είναι χρήμα, θα είμαι λακωνικός καθώς έχω καθυστερήσει λόγω εργασίας.

Επιστροφή έστω και με καθυστέρηση

Δημιουργήθηκε Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Επιστροφή έστω και με καθυστέρηση

22/4/2017

Αγαπητοί φίλοι, δυστυχώς κάποιες έκτακτες συνθήκες με κράτησαν μακριά σας τις προηγούμενες ημέρες, επιστρέφω όμως δρυμήτερος αν και δεν σας κρύβω ότι αυτό το Σάββατο είναι φουλ στα αμφίρροπα παιχνίδια.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook