Με φαβορί για να πάρουμε το αίμα μας πίσω

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ

27/8/2017

Σήμερα στο πρόγραμμα παίζουν ονόματα και ομάδες που δεν μπορείς να τους πας κόντρα. Και ενώ φοβάμαι ότι κάποιο από από αυτά που επιλέγω δεν θα βγουν, πραγματικά δυσκολεύομαι να φανταστώ πιο παιχνίδι δεν θα κάτσει. Όλες στο γήπεδό τους, με pitcherούκλες και με όρεξη για κυνήγι τίτλου, είναι σχεδόν αδύνατόν να δεχθώ ότι θα χάσουν. 

Πάμε να τις δούμε:

Seattle Mariners @ New York Yankees

Οι Yankees έχουν χάσει ένα (προχθές) από τους Mariners και πήραν το χθεσινό, καθώς ξαναείδαν στη σύνθεσή τους τον Castro ο οποίος επέστρεψε από την Disabled List. Και σήμερα θα έχουν στο βουναλάκι τον Tanaka. Απλά πράγματα.

Yankees
ΟΠΑΠ: 1,38
Stoiximan: 1,53

Milwakee Brewers @ Los Angeles Dodgers

Οι Dodgers βρίσκονται σε άλλο πλανήτη. Απλά. Έχουν 91 νίκες όταν οι αμέσως επόμενοι έχουν 78. Είναι οι Houston που όμως παίζουν στην American League. Γιατί αν δούμε τους δεύτερους της National League, τότε έχουμε τους Nationals που έχουν 77 νίκες. 
Επανέρχομαι στους Dodgers. Έχουν μόλις 37 ήττες. Και αν κάνουμε μία απλή διαίρεση θα δούμε ότι χάνουν μία φορά για κάθε 2,46 νίκες. Και εχθές έχασαν. Πόσες πιθανότητες δίνετε να ξαναχάσουν μέσα στο γήπεδό τους; Με τον Darvish στο βουναλάκι; Αφήστε το. Μην απαντάτε.

Dodgers
ΟΠΑΠ: 1,35
Stoiximan: 1,50

Kansas City Royals @ Cleveland Indians

Οι Indians και οι Royals έχουν σημαντική διαφορά στα Power Rankings. Οι μεν πρώτοι είναι τέταρτοι ενώ οι αντίπαλοί τους είναι 14οι. Και σήμερα στο βουναλάκι οι Ινδιανοι θα έχουν τον Carasco. Νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία για νίκη.

Indians
ΟΠΑΠ: 1,45
Stoiximan: χωρίς αποδόσεις

Baltimore Orioles @ Boston Red Sox

Χθες οι Red Sox σχεδόν σίγησαν απέναντι στους Orioles πετυχαίνοντας μόλις 4 hits. Από την άλλη οι Baltimore χτυπούσαν και το ευχαριστήθηκαν. Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα δούμε επανάληψη αυτού του σκηνικού, ειδικά με τον Fister στο βουναλάκι, ο οποίος προέρχεται από μία εκπληκτική εμφάνιση με complete game ενός Hit!

Red Sox
ΟΠΑΠ: 1,52
Stoiximan: 1,67

New York Mets @ Washington Nationals

Αυτό το παιχνίδι δεν το είχα επιλέξει από την αρχή, καθώς πήγαινα με τους Cubs για τους οποίους θα διαβάσετε παρακάτω. Οι Nationals πάντως είναι μία εξαιρετικά ασφαλής επιλογή απέναντι στους αποδυναμωμένους Mets, καθώς στο γήπεδό τους έχουν εξαιρετικές επιδόσεις με 36 νίκες και 26 ήττες.

Nationals
ΟΠΑΠ: 1,35
Stoiximan: χωρίς αποδόσεις

Και για το τέλος, σας δίνω και ένα κερασάκι στην τούρτα που λέγεται Chicago Cubs @ Philadelphia Phillies. Μόνο που ούτε ο ΟΠΑΠ, ούτε ο Stoiximan δεν έχουν αποδόσεις γι' αυτό στα site τους. Αν το βρείτε αλλού, επιλέξτε φυσικά τα Αρκουδάκια. Είναι η μέρα τους.

 

 

97/160

5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index

Facebook