Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014.

ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ROYALS

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Ο σοφός ελληνικός λαός λέει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και αυτό φαίνεται να ισχύει και στο Baseball, καθώς στα τελευταία 11 World Series η ομάδα που πήρε το πρώτο παιχνίδι κέρδισε και το τρόπαιο 10 φορές. Βέβαια από την άλλη, η ομάδα που έχει field advantage πήρε το τρόπαιο 25 στις 30 φορές. Τέλος πάντων  σήμερα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η νίκη των Giants, οι οποίοι έδειξαν στους Royals ποιος είναι το αφεντικό. 

Στο πρώτο inning με ένα Homerun δύο πόντων, αλλά και ένα ακόμη run, οι Giants πήραν το προβάδισμα, στη συνέχεια αύξησαν την διαφορά στο 7-0 και έδωσαν όλο το χώρο στον θεϊκό Bumgarner για να κάνει το παιχνίδι του. Δέχθηκε μόλις 3 χτυπήματα και ένα εξ αυτών ήταν Homerun. Ο μόνος πόντος του Kansas, ο οποίος και σταμάτησε τα μηδενικά innings του Bumgarner σε αγώνες World Series, στα 21, το δεύτερο καλύτερο νούμερο στην ιστορία. 

Πάμε τώρα στο σήμερα

San Francisco Giants @ Kansas City Royals

Λοιπόν η χθεσινή βραδιά ήταν υπέροχη. Κέρδισαν και οι Giants, μας έδωσαν και το over κι έτσι για όσους από εσας με εμπιστευθήκατε η ημέρα ξεκίνησε με ένα ωραιότατο ταμείο. Τέλος πάντων σήμερα ανησυχώ ότι οι Giants δεν θα μπορέσουν να επαναλάβουν τη χθεσινή χαλαρή τους πορεία. Στο τέλος τέλος παίζουν στο Kansas, όπου στην κανονική περίοδο έχασαν τρεις φορές.

Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με τον απρόσμενο Peavy ο οποίος εκτός έδρας ανεβάζει το ERA του στο 4,60 από το 3,73 που έχει κατά μέσο όρο. Από την άλλη όμως, σε δύο παιχνιδια στην Postseason έχει καταφέρει να κρατήσει το σκορ πολύ χαμηλά. Σε μία νίκη απέναντι στους Nationals κράτησε το μηδέν, ενώ και σε μία ήττα απέναντι από τους Cardinals δέχθηκε μόλις 2 runs.

Από την άλλη έχουμε για το Kansas τον Ventura, ο οποίος από τα τρεία παιχνίδια στα οποία έπαιξε στο Postseason, μόνο σε ένα τα πήγε καλά. Ήταν το παιχνίδι απέναντι στους Angels όπου για επτά innings δέχθηκε μόνο ένα run. Αυτό ήταν και το μόνο under παιχνίδι στο οποίο έπαιξε στο postseason. Διότι στα άλλα δύο δέχθηκε 2 runs σε 1/3 του Inning και 4 runs σε 5,2 απέναντι στους Orioles.

Τέλος πάντων όλα αυτά εμένα μου λένε ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι αρκετά ανοιχτό ενώ το όριο που έχει βάλει ο ΟΠΑΠ είναι πάλι χαμηλό.

Για πιο εις βάθος ανάλυση πάντως των δύο ομάδων, όσοι δεν το διαβάσατε, μπορείτε να δείτε το κείμενο που έγραψα κάνοντας κλικ εδώ.

Over
ΟΠΑΠ: χωρίς αποδόσεις στις 11:00 1,65 με όριο 6,5

 

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
  • A-Rod has hitting contest with slugging toddler

  • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

  • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

  • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

Facebook