Σήμερα οι Giants παίρνουν το πρωτάθλημα

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014.

GAME 7: ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ

Σήμερα οι Giants παίρνουν το πρωτάθλημα

Εντάξει, βιάστηκα να προπανηγυρίσω χθες. Αλλά μην μου κρατήσετε κακία. Νομίζω ότι ηταν σαφές πως δεν πίστευα πολύ στη νίκη των Giants, γι' αυτό και σας αποθάρηνα να με απολουθήσετε. Τέλος πάντων, ό,τι έγινε χθες έγινε και οι Giants έχασαν big time από το δεύτερο inning καθώς δέχθηκαν 7 runs. Τελικά το παιχνίδι τελείωσε με συνοπτικές διαδικάσίες, καθώς οι Γίγαντες δεν κατάφεραν να αντιδράσουν ποτέ και έτσι το έκτο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 0-10.

Σε κάθε περίπτωση όλα καταλήγουν στο σήμερα. Απόψε έχει ξενύχτι και σίγουρη ανάδειξη πρωταθλητή. Απόψε παίζεται η πεμπτουσία του Baseball.

Και εδώ έρχεται μία πρόβλεψη που έχω κάνει ήδη εδώ και αρκετό καιρό και επομένως δεν θα μπορούσα να κάνω πίσω. Σας έχω γράψει εδώ και καιρό ότι κατά την άποψή μου οι Royals θα έπαιρναν World Series στο 5ο παιχνίδι, ενώ εφόσον δεν τα καταφέρουν, τότε η δυναμική έρχεται στους Giants οι οποίοι θα πάρουν το πρωτάθλημα είτε στο 6ο είτε στο 7ο παιχνίδι. Μέχρι και τώρα λοιπόν αυτή μου η πρόβλεψη βρίσκεται εν πλήρη ισχύ. Και φυσικά εξακολουθώ να την υποστηρίζω. Και πιστεύω ότι ο βετεράνος Hudson που βρίσκεται για πρώτη χρονιά στο World Series θα αναδειχθεί και στον νέο ήρωα του San Francisco. Άλλωστε ο Hudson και ο Guthrie είναι αρκετά κοντά στις στατιστικές τους (αν και ο Guthrie προηγείται λίγο). Έτσι, το παιχνίδι προοιωνίζεται ιδιαίτερα μοιρασμένο και όχι μονόλογος των Royals όπως το χθεσινό ή των Giants όπως το τελευταία παιχνίδι στο San Francisco.

Βέβαια για να μην με θεωρήσεται αιθεροβάμονα θα σας πω ότι δυστυχώς (για εμένα) η προϊστορία δεν είναι μαζί με τους Giants. Τα τελευταία 9 "Game 7" που έχουν παιχτεί σε World Series τα έχουν κερδίσει οι Home teams, ενώ η τελευταία φιλοξενούμενη ομάδα που κερδισε το Game 7 έχοντας χάσει το Game 6 ήταν οι Reds το... 1975. Γάματα δηλαδή.

Τέλος πάντων για εμένα δεν υπάρχει καμία διαφορετική σκέψη.

Giants
ΟΠΑΠ: χωρίς αποδόσεις ακόμη 10:00 1,95

Επίσης πιστεύω ότι σήμερα θα έχουμε και Under καθώς τα ρόπαλα των Royals ξέσπασαν χθες, ενώ οι Giants νομίζω ότι μπορούν να ανοίξουν πολύ το σκορ.

Under
ΟΠΑΠ: 1,65 με όριο 7,5

0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (5)

 • The Torch

  The Torch

  30 Οκτωβρίου 2014 στις 03:24 |
  Ένα εκπλήκτικό Double Play από τους Giants στο 3ο inning το οποίο χρειάστηκε challenge του Bochy για να επιβεβαιωθεί, κράτησε το σκορ στο 2-2.
 • The Torch

  The Torch

  30 Οκτωβρίου 2014 στις 03:35 |
  Και οι Giants πάλι μπροστά
 • The Torch

  The Torch

  30 Οκτωβρίου 2014 στις 04:44 |
  Φοβερός ο Bumgarner. Απίστευτος παίκτης.
 • The Torch

  The Torch

  30 Οκτωβρίου 2014 στις 05:21 |
  GIANTS DID IT
 • The Torch

  The Torch

  30 Οκτωβρίου 2014 στις 05:28 |
  O Bumgarner το πήρε μόνος του!!!

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
 • A-Rod has hitting contest with slugging toddler

 • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

 • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

 • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

Facebook