Ιστορικός εφιάλτης 71 χρόνια μετά

Δημιουργήθηκε Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016.

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

30/10/2016

Είναι προφανές ότι τις τελευταίες ημέρες αφήνω τα θέλω μου να επηρεάσουν τις σκέψεις μου. Από πλευρά αποτελέσματος προγνώσεων η αλήθεια είναι ότι λίγη σημασία έχει. Στη χρονιά έχω κλειδώσει αποτέλεσμα θετικών προγνώσεων κοντά στο 61%, οπότε μου επιτρέπεται να "προβλέπω" αυτά που θέλω. Άλλωστε όποιοι βάλατε λεφτά στους Cubs για να κερδίσουν το World Series κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά, θα έχετε ήδη φροντίσει και για το ανάποδο αποτέλεσμα ωστε να πάρετε τουλάχιστον τα λεφτά σας πίσω. 

Πάμε λοιπόν στο σήμερα. 

Προφανώς όσοι περίμεναν πως και πως να δουν αγώνες του World Series ξανά στο Wrigley Field δεν φανταζόντουσαν ότι θα κάθονταν στην κερδίδα με το πρόσωπό τους βαθιά μέσα στις παλάμες τους. Η σειρά των τριών παιχνιδιών στο Σικάγο έχει ήδη γίνει εφιάλτης μετά από 71 χρόνια και το αποψινό παιχνίδι είναι το πρώτο παιχνίδι αποκλεισμού της ομάδας μετά από αυτό το διάστημα. Ήδη στο μυαλό όλων επανέρχεται η κατάρα του Σιάνη που είχε αποπεμφθεί από το γήπεδο στο 6ο παιχνίδι του World Series του 1945 απέναντι στους Tigers, το παιχνίδι χάθηκε, το ίδιο και ο τίτλος, κι έτσι πολλοί ανησυχούν ότι η ομάδα δεν θα καταφέρει καν να δει 6ο παιχνιδι φέτος.
Για να γίνει όμως αυτό, για να μεταφερθεί η σειρά πίσω στο Cleveland, οι Cubs πρέπει πολύ απλά να κερδίσουν απόψε. Και φυσικά θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι η πιο γερή έδρα της κανονικής περιόδου δεν θα καταφέρει να κερδίσει ούτε ένα από τα τρία παιχνίδια της σειράς. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν θα δώσουν οι Cubs όλο τους το είναι για να κερδίσουν απόψε. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η σημερινή ομιλία του Maddon, η τρίτη της χρονιάς (που σημαίνει ότι δεν τις κάνει συχνά) δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι τα ρόπαλα των Cubs θα συνεχίσουν να είναι σιωπηλά. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι οι Indians δεν θα χαλαρώσουν χωρίς να το καταλάβουν έστω και λίγο (τόσο δα όσο χρειάζεται) ωστε να αφήσουν το σημερινό W. 

Άλλωστε ο Bauer μάλλον πρέπει να σηκώνει το μεγαλύτερο αρνητικό ψυχολογικό βάρος στις πλάτες του απ' όλο το pitching stuff των Indians καθώς από τον ανόητο τραυματισμό του με το drone του, δεν έχει καταφέρει να πάρει μία νίκη και είναι κι εκείνος τον οποίον κέρδισαν οι Cubs στο Cleveland. Αντιθέτως ο Lester έχει πάρει τρεις νίκες στο Postseason και άρα θα μπορούσε κανείς να πει ότι θα είναι εκείνος που νιώθει καλά μέσα στα παπούτσια του απόψε. Όσο καλά μπορεί φυσικά να νιώθει κάποιος με την πλάτη στον τοίχο. 

Τέλος πάντων πιστεύω ότι οι Cubs θα καταφέρουν να επιστρέψουν τη σειρά στο Progressive Field και εκεί... να χάσουν.

Cubs
ΟΠΑΠ: 1,35
Stoiximan: 1,40

 

353/582

3.7/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
  • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

  • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

  • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

  • Turner responds to being in fan's Tinder page

Facebook