Προβάδισμα για Indians, ισοφαρίζουν σήμερα οι Cubs

Δημιουργήθηκε Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016.

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ UNDER

26/10/2016

Χθες ήταν μία ευκολη πρόβλεψη. Ο Kluber δεν άφησε περιθώρια στους Cubs, έβγαλε 8 Strikeouts στα πρώτα 3 inning, δηλαδή άφησε μόλις ένα για την υπόλοιπη άμυνα. Ήταν σαφές ότι το γεγονός ότι δεν τον είχαν ξανααντιμετωπίσει είχε τη σημασία του. Απ΄την άλλη ο Zobrist για παράδειγμα που είχε μόλις 1 στα 13, χθες είχε 3 στα 4. 

Τέλος πάντων αυτά ήταν χθες. Το παιχνίδι είναι ήδη στα βιβλία, και πάμε στο σήμερα.

Σήμερα είναι μία άλλη μέρα. Και είναι η μέρα που οι Cubs θα πάρουν το παιχνίδι και θα ισοφαρίσουν τη σειρά. Είναι η μέρα που ο Arrieta πρέπει να δείξει την αξία του και την κλάση του, ενώ οι Cubs θα πρέπει να εκμεταλευτούν το προβληματικό δάχτυλο του Bauer. Και φυσικά στους Indians όλοι λένε ότι το δάχτυλο του Bauer, που είχε 10 ράμματα 9 ημέρες πριν και όταν έπαιξε ενάντια στους Blue Jays άνοιξε σαν μανιτάρι, δεν θα αποτελέσει παράγοντα νίκης ή ήττας για το Cleveland, όλοι όμως ξέρουν ότι θα είναι στο μυαλό του ίδιου του παίκτη, όλων των ροπαλιστών και όλων των θεατών.
Πιστεύω λοιπόν ότι ο Bauer δεν θα αντέξει πολύ. Ή το χέρι του θα ξαναανοίξει, ή θα αρχίσει να νοιώθει το αίμα του να χτυπά μέσα στο δάχτυλό του σε κάθε του pitch. Μέχρι τότε τα ρόπαλα των Cubs θα έχουν κερδίσει ένα σημαντικό προβάδισμά, αλλά θα συγκρατηθούν από το πολύ καλό Bullpen των Indians.
Την ίδια στιγμή ο Arrieta θα έχει αναπτερωμένο ηθικό για να πάει βαθιά στο παιχνίδι και έτσι ο Maddon δεν θα χρειαστεί να στηριχθεί πολύ στο bullpen του, παρα μόνο στον Chapman που θα κλείσει την διαδικασία. 

[Πώπω πως το έχω δει όλο αυτό το όνειρο ρε παιδάκι μου. Χαχα]

Cubs
ΟΠΑΠ: 1,48
Stoiximan: 1,62

Over
ΟΠΑΠ: 1,65 με όριο 6,5
Stoiximan: 1,90 με όριο 7,0

 

 

352/580

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
  • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

  • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

  • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

  • Turner responds to being in fan's Tinder page

Facebook