Lets go Giants!!!

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014.

ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ

Lets go Giants!!!

Game 3 απόψε και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Η σειρά του World Series είχε φανεί από την πρώτη στιγμή ότι θα ήταν δύσκολη και ισορροπημένη. Άλλωστε και η προϊστορία των παιχνιδιών 3 είναι αρκετά μοιρασμένη. Στις τελευταίες 56 φόρες στα 110 χρόνια που υπάρχει το World Series, όπου οι ομάδες πήγαν στο παιχνίδι 3 με ισοπαλία 1-1, οι γηπεδούχοι πήραν 26 παιχνίδι και έχασαν 30, ενώ στις τελευταίες 5 περιπτώσεις οι γηπεδούχοι ήταν νικητές 3 φορές.

Τι μου λένε εμένα αυτά τα ιστορικά νούμερα; Ότι η προβλεψη είναι δύσκολη. Όμως -όπως ήδη έχει αποκαλύψει ο τίτλος της ανάρτησης- είμαι πεπισμένος ότι η νίκη θα έρθει στους Giants. Άλλωστε ξέρετε ότι όταν πιστεύω στην ήττα δεν την προτείνω. Έτσι μέχρι αυτή τη στιγμή στο World Series έχω πάει 2 στα 2, καθώς στο πρώτο παιχνίδι πέτυχα και τη νίκη τους San Fran και το Over, ενώ και στο δεύτερο παιχνίδι σας είπα ότι δεν πολυπιστεύω τη νίκη των Γιγάντων, έβαλα όμως Over το οποίο και ήρθε.

Kansas City Royals @ San Francisco Giants

Σήμερα λοιπόν λέω Giants για διαφόρους λόγους.

Πρώτον το παιχνίδι πάει στο AT&T Park. Για ποιους είναι καλό αυτό; Για τους outfielders των Γιγάντων που ξέρουν το γήπεδο. Διότι εκεί έξω στο outfield του γηπέδου των Giants μπορούν να συμβούν πάρα πολλά. Έχει πολύ αέρα από τη θάλασσα. Έχει γλάρους που πετάνε πάνω από το κεφάλι του centerfielder, έχει καμάρες που μπορεί να εξοστρακίσουν τη μπάλα. Έχει και το triples alley στο gap μεταξύ center και right, στο οποίο αν φτάσει η μπάλα ο δρομέας πάει απνευστί στην τρίτη βάση. Όλα αυτά ενδέχεται να δυσκολέψουν το πολύ καλό outfield των Royals, το οποίο ως ευαίσθητο σημείο έχει τη δεξιά του πλευρά, δηλαδή τον Aoki.

Δεύτερον. Σήμερα οι Royals χάνουν τον DH. Ξέρετε αυτό τη σημαίνει; Σημαίνει ότι το Lineup της ομάδας έχει μία "μαύρη τρύπα" που λέγεται pitcher. Ο Guthrie έχει φέτος 5 Atbat από παιχνίδια της Interleague. Ξέρετε πόσα έχει ο Hudson; 53! Με ελάχιστα hits μεν αλλά όπως και νά χει ξέρει να παίζει ροπαλίζοντας, ενώ ο Guthrie όχι. Με απλά λόγια η ικανότητα των προπονητών στη διαχείριση της ομάδας του bullpen και των Pinch hitters έχει πολύ μεγάλη σημασία. Και εδώ το πάνω χέρι έχει ο Bochy. Για να καταλάβαιτε μάλιστα τη σημασία της διαχείρισης αλλά και της διαφορετικής φιλοσοφίας που έχουν οι δύο προπονητές, να σας πω ότι αμέσως μετά το προχθεσινό παιχνίδι οι Royals έφυγαν για το San Francisco και έφτασαν το ξημέρωμα στο ξενοδοχείο, ενώ οι Giants έμειναν στο Kansas πήραν το πρωί το αεροπλάνο και με το που έφτασαν στην πόλη, πήγαν κατευθείαν για προπόνηση. Το τί σημαίνει αυτό δεν το ξέρω. Προφανώς ο καθένας σκέφτηκε κάτι άλλο. Δείχνει όμως ότι τα πάντα έχουν πολύ μεγάλη σημασία και τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη.

Τρίτον. Με απλά λόγια. Ο Hudson είναι πιο αξιόπιστος από τον Guthrie. Παίζει μεν για πρώτη φορά σε World Series μετά από καριέρα 16 χρόνων, η εμπειρία του όμως αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Giants
ΟΠΑΠ: 1,70

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (0)

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
  • A-Rod has hitting contest with slugging toddler

  • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

  • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

  • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

Facebook