Το Toronto προσπαθεί να το πάει στο 7ο

Δημιουργήθηκε Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015.

ΣΤΟ KANSAS ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ALCS

Το Toronto προσπαθεί να το πάει στο 7ο

Στο γήπεδο των Royals θα βρεθούν και πάλι οι Blue Jays για να προστατεύσουν τις ελπίδες τους να κατακτήσουν την American League, καθώς εξακολουθούν να χάνουν, αλλά πλέον βρίσκονται στο 3-2 και άρα βρίσκονται μόλις ένα βήμα από το να πάνε την ALCS στο καταλυτικό και ψυχοβγαλτικό Game 7.

Θα ξεκινήσω συμφωνόντας με όλους σας ότι στο Postseason ο Price δεν έχει καθόλου καλά και έχει καταφέρει να καταγράψει μία νίκη (την οποία δεν άξιζε) κι αυτή ως reliever. Ως Starter τα έχει κάνει καφέ και ζάχαρη. Όμως παραμένει ένα πολύ δυνατό χέρι. Και παρά το γεγονός ότι πολλοί φίλοι μου (όπως ο Δημήτρης Tanaka Λ.) τον σιχαίνονται και όπου τον βρίσκουν παίζουν εναντίον του, εγώ θα πάω και σήμερα υπέρ του. Τί στο καλό. Σιχαίνομαι περισσότερο από αυτόον τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals, αλλά έχω παίξει τόσες φορές υπέρ τους. Θα υποστηρίξω κι αυτόν λοιπόν. Άλλωστε και το Kansas δεν εμφανίζει και κανέναν pitcher-φόβητρο. Τον Ventura ανεβάζει, ο οποίος σε όλα τα παιχνίδια του στην Postseason δεν έχει καταφέρει να μείνει στο παιχνίδι περισσότερα από 5 innings και σε όλα έχει δεχθεί από 3 runs. Βέβαια αν κοιτάξετε τα νούμερα του Price είναι όντως χειρότερα. Εγώ όμως απόψε περιμένω από τον Price μία καλή εμφάνιση που θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες και θα αποδείξει ότι μπορεί να αποδόσει σε αυτό το επίπεδο και κάτω από αυτήν την πίεση. Αντιθέτως δεν το πιστεύω για τον Ventura. Γι' αυτό και δεν στηρίζω τους Royals.

Από την άλλη, νομίζω ότι όλοι πρέπει να παραδεχθούμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό και θα έχει μεγάλο σκορ. Θεωρώ ότι τα όρια που έχουν βάλει οι Bookers (που βρίσκονται στο 7 και 7,5) είναι χαμηλά, ενώ οι αποδόσεις του Over είναι καλές και ως εκ τούτου θα πάω ένα Over, το οποίο πιστεύω ότι είναι και το σημείο της ημέρας.

Blue Jays
ΟΠΑΠ: 1,52
Stoiximan: 1,73

Over
ΟΠΑΠ: 1,90 με όριο 7,5
Stoiximan: 2,00 με όριο 7,0

 

 

 

22/41

5.0/5 κατάταξη (1 ψήφοι)

Σελιδοδείκτες

Μοίρασε το

Σχόλια (1)

 • Greek Pitcher

  Greek Pitcher

  24 Οκτωβρίου 2015 στις 01:02 |
  ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΔΩ .....
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜ´ΑΘΩ ΤΟΝ PRICE ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ
  ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.

Τα νέα της MLB

MLB News Index

MLB News Index
 • The National Baseball Hall of Fame opened in Cooperstown in 1936, and that year the Baseball Writers' Association of America elected the first five players -- Ty Cobb, Honus Wagner, Babe Ruth, Christy Mathewson and Walter Johnson. That is the royal class, the best of the best, the group of players meant to represent what this new Hall of Fame was all about.

 • Our last stop on the dirt as we unveil our Top 10 by position lists is at the premium position of shortstop, and, as always, there are some good ones to talk about.

 • The Dodgers on Tuesday unveiled their 2018 uniform patch in the most politically correct fashion. The patch celebrates the franchise's 60 years in Los Angeles, and the focal point of the logo is the iconic Los Angeles City Hall.

 • Turner responds to being in fan's Tinder page

Facebook